Τέσσερις εργάσιμες ημέρες για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας

Τέσσερις εργάσιμες ημέρες για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες (παραμονή Χριστουγέννων, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και παραμονή Πρωτοχρονιάς) έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι πολίτες προκειμένου να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας για τα ΙΧ.

Ο γενικός γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης μιλώντας σήμερα, Δευτέρα, παραμονή Χριστουγέννων στον ANT1 κάλεσε τους πολίτες να σπεύσουν, προκειμένου να μην ρισκάρουν την επιβολή προστίμου που είναι το διπλασιο του κόστους των τελών.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με το ΑΦΜ τους, θα μπορούν να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, να το τυπώνουν και ακολούθως να το εξοφλούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, εφορίες ή μέσω web banking.

Η σχετική εφαρμογή βρίσκεται στη διεύθυνση:
https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/login.do

Όσοι δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Taxisnet θα μπορούν να πληκτρολογήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους και τον ΑΦΜ τους στη σχετική ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ και να τυπώσουν το ειδοποιητήριό τους.

Η απόδειξη πληρωμής θα αντικαταστήσει το σήμα κυκλοφορίας -ο οδηγός θα πρέπει να το έχει πάντα μέσα στο αυτοκίνητο- και θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας.

Από την κατάργηση των αυτοκόλλητων σημάτων ο προϋπολογισμός θα εξοικονομήσει περίπου 80 εκατ. ευρώ.

OIKONOMIA
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...