Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με την παράταξη του Γ. Γούλα

Τα βιογραφικά τεσσάρων υποψηφίων της ανέβασε στο site της η παράταξη Ανανέωση και Δημιουργία του υποψηφίου δημάρχου Ναυπακτίας Γιώργου Γούλα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Σωτηρία Αλεξόπουλου 
Η Σωτηρία Αλεξόπουλου γεννήθηκε το 1984. Διαμένει στη Ρίζα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Α.Τ.Ε.Ι Πάτρας (2007) και της Ακαδημίας «Σφαιρική Αντιληπτικότητα» (2016). Εργάστηκε ως Κοινωνική λειτουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, στο 4ο ΚΑΠΗ Αιγάλεω και στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ναυπακτίας. Το 2012 ήταν διδάσκουσα στη Σχολή Γονέων του Δήμου Ναυπακτίας και το 2015 ήταν υπεύθυνη τού Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Είναι μέλος Του Δ.Σ τού Πολιτιστικού Συλλόγου Ρίζας «Άγιος Αθανάσιος» και της ομάδας των γυναικών Ρίζας.

Δημήτρης Μαλλάς
O Δημήτρης Μαλλάς γεννήθηκε το 1973 και τα τελευταία 25 χρόνια ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Συνεργάζεται με το CNN Greece, το Banks.com.gr, ενώ αρθρογραφεί ακόμη στο deasy.gr και το Web World News. Είναι ένας από τους πλέον έμπειρους δημοσιογράφους στην Ελλάδα που καλύπτουν θέματα τεχνολογίας και έχει βρεθεί στα μεγαλύτερα συνέδρια και εκθέσεις του κλάδου την τελευταία 15ετία, ενώ έχει συνομιλήσει με υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου της τεχνολογίας. Ασχολείται εκτενώς τόσο με το επιχειρηματικό όσο και με το τουριστικό ρεπορτάζ όπως και με το οικοσύστημα της καινοτομίας και των startups, ενώ είναι και ο διευθυντής της εφημερίδας «Η Φωνή της Χόμορης» που εκδίδει ο Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας.
Ζει και εργάζεται στην Αθήνα αλλά η Ναυπακτία είναι ο τόπος καταγωγής του και επισκέπτεται αρκετά συχνά τόσο την Ναύπακτο όσο και τη Χόμορη στην ορεινή Ναυπακτία. Θεωρεί ότι η Ναυπακτία είναι ένας τόπος με πολλά περιθώρια ανάπτυξης σε διάφορους τομείς αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους τους ενδιαφερόμενους προκειμένου η περιοχή να πάρει τη θέση που της αρμόζει σε πανελλήνιο επίπεδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η αμισθί συμμετοχή του στη διοργάνωση στη Ναύπακτο της τουριστικής έκθεσης Nostos Expo, όπου βοήθησε τόσο στη διοργάνωση του συνεδρίου όσο και στη δημιουργία σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης.
Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά πολύ καλά αγγλικά και γνωρίζει αρκετά καλά τα γαλλικά. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.

Eλένη Κ. Μανώλη 
H Eλένη Κ. Μανώλη γεννήθηκε στο Σύδνευ της Αυστραλίας και είναι άγαμη. Κατοικεί στη Ναύπακτο και εργάζεται στη Γέφυρα  Ρίου Αντιρρίου από το 2005.
Έχει σπουδάσει στο χώρο της μουσικής, κατέχει πτυχίο πιάνου και είναι μέλος της μικτής χορωδίας Ναυπάκτου. Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και είναι εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το 1998.
«Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά της πόλης μας με οδήγησε στην συμμετοχή μου στις επερχόμενες εκλογές  στο συνδυασμό ¨Ανανέωση και Δημιουργία¨ με υποψήφιο δήμαρχο το Γιώργο Γούλα. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα με μπροστάρη το Γιώργο Γούλα να δώσουμε μια νέα πορεία στον τόπο μας».

Βασίλης Σύψας 
Γεννήθηκε στο Μαρουσι Αττικης είναι απο το 1999 στην Ναυπακτο και έχει επιχείρηση internet cafe απο το 2006 .Είναι αποφοιτος τεχνικου Επαγγελματικου λυκειου πληροφορικης.
Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατι πιστεύει οτι χρειάζονται νέες ιδέες και άνθρωποι ώστε να λύσουν τα προβλήματα της πόλης .
Ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές με τον συνδιασμό.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...