Τέταρτη ήττα στον όμιλο για τον Παναθηναϊκό!

Τέταρτη ήττα στον όμιλο για τον Παναθηναϊκό

Κατώτερος των περιστάσεων σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό ραντεβού παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός. Γγνώρισε την ήττα από τον Άγιαξ την τέταρτη φετινή σε πέντε αγώνες στους ομίλους και έμεινε νωρίς εκτός συνέχειας. Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά και άξιζαν κάτι καλύτερο στο πρώτο μέρος, αλλά προδόθηκαν από δικά τους λάθη.

Πρώτος αδύναμος κρίκος ο Ιμπάρμπο, που κλώτησε και πάλι την ευκαιρία. Στο 26΄μπήκε στην περιοχή μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Βιγιαφάνες αλλά μόνος του με τον τερματοφύλακα (από πλάγια θέση) σούταρε στο δοκάρι και άουτ.

Δεύτερος αδύναμος κρίκος: Λουκ Στιλ. Στην πρώτη καλή στιγμή των Ολλανδών το γκολ. Εκτέλεση φάουλ του Σένε στο 39′ , λάθος βήματα από τον πορτιέρο του «τριφυλλιού» που αιφνιδιάζεται από τα φάλτσα και δέχτηκε το γκολ στην γωνία επίβλεψης του.

Τρίτος αδύναμος κρίκος: Νίκλας Χουλτ. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους κάνει λάθος κοντρόλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Χάνει την μπάλα πάει άψυχα να την ξανακερδίσει, ο Τέτε που την πήρε με ωραία προσπάθεια και σουτ «γράφει» νωρίς νωρίς (μόλις στο 50′) το 2-0.

Τα πάντα τελείωσαν εκεί. Οι Ολλανδοί παίζουν μόνοι τους στη συνέχεια. Δημιουργούν άλλες τρεις τέσσερις καλές ευκαιρίες για γκολ, μέχρι να αποφασίσουν να ρίξουν ρυθμό στη συνέχεια. Οι μόνοι «πράσινοι» που αξίζουν συγχαρητηρίων είναι αυτοί στην εξέδρα (περίπου 3.000 βρέθηκαν στην Ολλανδία) που για ένα ακόμα παιχνίδι αποχώρησαν πικραμένοι από το γήπεδο

Άγιαξ (Πέτερ Μπος): Ονανά, Τέτε, Βέστερμαν, Ντε Λιχτ, Ντάικς, Σένε, Φαν ντε Μπεκ, Νουρί, Τσέρνι, Γιουνές (62′ Κλέμεντ), Κασιέρα.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουλιμπαλί, Σαμπά (57′ λ.τρ. Ιβανόφ), Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Γουακάσο, Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες (63′ Λεντέσμα), Ιμπάρμπο (75′ Ρινάλντι)

Τα αποτελέσματα του ομίλου

Άγιαξ-Παναθηναϊκός 2-0

Θέλτα-Σταντάρ Λιέγης 1-1

Η βαθμολογία

1. Άγιαξ 13

2. Σταντάρ 6

3. Θέλτα 6

4.Παναθηναϊκός 1
 

Η επόμενη αγωνιστική

Παναθηναϊκός-Θέλτα

Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...