Τίτλοι τέλους για τον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΣ Ναυπάκτου Θεόφιλο Ζησιμόπουλο

Τίτλοι τέλους για τον εμβληματικό αρχηγό μας Θεόφιλο Ζησιμόπουλο
Το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο την Παραμυθιά έμελλε να είναι το τελευταίο για τον Τέο και να βάλει τέλος στην πλούσια 33χρονη παρουσία του στα γήπεδα. Παιδάκι ήταν σε ηλικία 12 χρονών που έβγαλε το πρώτο του Δελτίο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ με τα χρώματα της οποίας κατάφερε να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, στη Γ΄ Εθνική. Παράλληλα ήταν μέλος της αναπτυξιακής ομάδας της ΕΣΚΑΒΔΕ και είχε και 2 συμμετοχές στα Χριστουγεννιάτικα τουρνουά του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ. Η συνέχεια τον βρήκε στην Αθήνα καθώς ήταν άριστος μαθητής και πέρασε με Πανελλήνιες εξετάσεις στην ΑΣΟΕΕ. Στην πρωτεύουσα αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΘΗΣΕΑ, στον ΤΑΥΡΟ και στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στα πρωταθλήματα της Α’ ΕΣΚΑ μέχρι και τη Β’ Εθνική κατηγορία.
Το 2009 πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη Ναύπακτο και να αποτελέσει, με τον ταυτόχρονο ερχομό του Γιώργου Σταθάτου στην πόλη ( μόλις είχε σταματήσει από την ενεργό δράση), τον σημαντικότερο συνδετικό κρίκο μεταξύ του προπονητή και των παικτών, δίνοντας με την εμπειρία του και την παρουσία του εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών, πολύτιμες βοήθειες στους νέους παίκτες της ομάδας. Παρόλα τα δύο σοβαρά χειρουργεία που έκανε στα γόνατά του, δεν το έβαλε κάτω, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο στους συμπαίκτες του πολλές από τις αρετές που τον συντρόφευαν όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα.
Η οικογένεια του ΠΑΣ Ναυπάκτου αισθάνεται ευγνωμοσύνη για όσα όλα προσέφερε ο Θεόφιλος Ζησιμόπουλος στα 13 χρόνια που τον είχε στη σύνθεσή της. Ο Τέο ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους αθλητές μας και κάθε φορά είχε τον τρόπο του να τους πλησιάζει παρά τη διαφορά στην ηλικία τους. Είμαστε χαρούμενοι που τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε και από άλλο πόστο, αυτό του προπονητή, να δίνει τις γνώσεις του στους αθλητές μας και πέραν του μπάσκετ να διδάσκει ΠΑΙΔΕΙΑ!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...