Τίτλοι τέλους στο γάμο της Μαρίας Λεκάκη;

Τίτλοι τέλους στο γάμο της Μαρίας Λεκάκη;
​Τίτλους τέλους φαίνεται να έριξαν στο γάμο τους η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη και ο σκηνοθέτης, Λεωνίδας Πανωνίδης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός που έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να μην απασχολεί με τα προσωπικά της, αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό τους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Οι δυο τους είχαν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο το γάμο τους, όσο και τη γέννηση του παιδιού τους και έτσι αποφάσισαν να κινηθούν και στον χωρισμό τους.

Μιλώντας μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ηθοποιός αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στα προσωπικά της. «Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτά. Δε με αφορά καθόλου τι γράφουν. Ξέρετε πως δεν μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου. Δεν το έκανα, δεν θα το κάνω και δεν με αφορά πραγματικά το τι λένε», είπε.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2007 και τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους αποφάσισαν να παντρευτούν. Τη χρονιά μάλιστα που γνώριζε την επιτυχία στο ρόλο της νταντάς, ήρθε στον κόσμο και η κόρη τους. Η ηθοποιός έχει αφιερώσει όλο τον χρόνο της σε εκείνη και τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση.

Οι φήμες για κρίση στο γάμο τους άρχισαν να φουντώνουν πριν από περίπου ένα χρόνο, όμως τότε κανείς από τους δύο δεν είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου, προσπαθώντας να σώσουν τη σχέση τους.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...