Ταινία τρόμου στην Πόλη: Ένοπλοι ντυμένοι “Άγιοι Βασίληδες” έπνιξαν στο αίμα κλαμπ (Βίντεο)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ 2017

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΛΑ… ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ

Ένοπλοι φορώντας στολές Άγιου Βασίλη σκόρπισαν το θάνατο και τον όλεθρο σε νυχτερινό κατάστημα στην Κωνσταντινούπολη, λίγο μετά την έλευση του νέου έτους.

Τουλάχιστον 35 νεκροί και περισσότεροι από 40 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης που έγινε στην περιοχή Ortakoy. Ακόμα, εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα ανέβει δραματικά.

«Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι σαράντα τραυματίστηκαν στην «τρομοκρατική επίθεση» που διαπράχθηκε στο νυχτερινό κλαμπ», δήλωσε ο Κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Βασίπ Σαχίν.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ιατρικές ομάδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο δράστες, ο ένας ντυμένος Άγιος Βασίλης, άνοιξαν πυρ με μακρύκανα όπλα και όπως μεταδίδει το NTV υπάρχουν τραυματίες και νεκροί. 

Ο ένας από τους δράστες της επίθεσης σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης που διαπράχθηκε πριν από λίγο βρίσκεται ακόμη μέσα στον χώρο και οι ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας προετοιμάζονται για μια επιχείρηση με σκοπό την εξουδετέρωσή του, μεταδίδει το τουρκικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο. 

 Πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο εικονίζουν θωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας στον δρόμο που βρίσκεται έξω από το νυχτερινό κέντρο.

Η επίθεση έλαβε χώρα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Reina στη γειτονιά Ortakoy, στη συνοικία Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης.

Υπήρχαν δύο επιτιθέμενοι που εμπλέκονται, σύμφωνα με το NTV, αλλά αντικρουόμενες αναφορές μιλούν επίσης για έναν μοναχικό ληστή.

Οι ένοπλοι ήταν ντυμένοι Santa Claus ρούχα, κρατώντας «μακρά όπλα» αυτόπτης μάρτυραςστα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Οι επιτιθέμενοι άνοιξαν πυρ εναντίον νέων που διασκέδαζαν, τραυματίζοντας πολλούς από αυτούς. Ένας από τους ενόπλους φέρεται να έχει αναζητήσει καταφύγιο σε γραφείο αθλητικού συλλόγου. 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...