Ταξίδεψε 2.253 χιλιόμετρα για να επιστρέψει έναν σκύλο, αλλά το αφεντικό του δεν το ήθελε (ΦΩΤΟ)

Ταξίδεψε 2.253 χιλιόμετρα για να επιστρέψει έναν σκύλο, αλλά το αφεντικό του δεν το ήθελε (ΦΩΤΟ)

Απογοητευμένη γύρισε μία εθελόντρια από το Μίτσιγκαν όπου πήγε να παραδώσει έναν σκύλο που είχε χαθεί, στο αφεντικό του.

Μόνο ως απροσδόκητη μπορεί να χαρακτηριστεί η εξέλιξη που είχε η προσπάθεια μίας εθελόντριας να ενώσει ξανά ένα σκύλο που είχε χαθεί με την οικογένειά του.

Η Μπλου είχε χαθεί στην Φλόριντα, αλλά κατά κάποιο ανεξήγητο τρόπο βρέθηκε να τριγυρίζει στο Μίτσιγκαν όπου εντοπίστηκαν από μία ομάδα φιλόζωων.

Το τσιπάκι που φορούσε τους βοήθησε να εντοπίσουν το αφεντικό τους και να λάβουν την απόφαση να το μεταφέρουν πίσω σπίτι τους.

Επειδή όμως η απόσταση ήταν τεράστια, η εθελόντρια που ανέλαβε το ταξίδι αυτό, αναγκάστηκε να πάρει άδεια από την δουλειά της, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ έπρεπε να οδηγήσει 2.253 χιλιόμετρα.

Όταν λοιπόν έφτασε στο σπίτι, η κοπέλα που είχε τον σκύλο της είπε τα δυσάρεστα νέα.

Της είπε οτι δεν μπορεί να κρατήσει την Μπλου, καθώς δεν είχε χρόνο για να την εκπαιδεύσει και να την περιποιηθεί, με αποτέλεσμα το σκυλί από την χαρά της επιστροφής, να μπει ξανά στο αυτοκίνητο για τον δρόμο της επιστροφής.

«Η Μπλου είναι καταπληκτικός σκύλος. Παίζει και τους φιλάει όλους. Αν δεν είχα άλλα 4, θα την κρατούσε εγώ», είπε η κοπέλα.

Ευτυχώς όμως το «Humane Society of Midland County» ανέλαβε να του βρει νέα στεγή, κάτι που δεν άργησε να γίνει…

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/356975-Taxidepse-2-253-chiliometra-gia-na-epistrepsei-enan-skylo-alla-to-aphentiko-toy-den-to-ethele-PHOTO ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...