Ταξί έπαθε ζημιά από λακκούβα – ο οδηγός πήρε αποζημίωση από τον Δήμο Αγρινίου

Οι λακκούβες στο Αγρίνιο αποτελούν μέρος της καθημερινότητας κάθε οδηγού και ένας επαγγελματίας που  ζημιώθηκε εξαιτίας τους, έλαβε αποζημίωση από τον Δήμο Αγρινίου.

Ειδικότερα, το ταξί του έπεσε σε λακκούβα επί της επαρχιακής οδού Αγρινίου-Εμπεσού και ο ίδιος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δήμου, έτσι ώστε να αποζημιωθεί για την, διόλου ευκαταφρόνητη, ζημιά που υπέστη το αυτοκίνητο. Να σημειωθεί πως το τροχαίο υλικών ζημιών συνέβη το 2013.

Τελικά, με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αγρινίου, ο δήμος έλαβε την εντολή να καταβάλει ως αποζημίωση για τη ζημιά το ποσό των 455,34 ευρώ. Για την καταβολή του ποσού εκδόθηκε ήδη χρηματικό ένταλμα πληρωμής.

Το ερώτημα βέβαια παραμένει, αν τελικά οι αρμόδιοι μερίμνησαν έτσι ώστε να κλείσει η λακκούβα και να αποφευχθεί ανάλογο περιστατικό στο ίδιο σημείο στο μέλλον… Σε κάθε περίπτωση πάντως τα σχετικά περιστατικά πληθαίνουν, όπως και ο αριθμός των πολιτών που κινούνται νομικά σε βάρος των αρμοδίων που έχουν την ευθύνη για την συντήρηση των δρόμων.

Στην προκείμενη περίπτωση και στην επ. οδό Αγρινίου – Εμπεσού, εντός κατοικημένης περιοχής, η ευθύνη ανήκει στον δήμο Αγρινίου.

agriniopress.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...