Ταϊβάν: Μια πτήση με προορισμό το… πουθενά (Βίντεο)

Ταϊβάν: Μια πτήση με προορισμό το… πουθενά (Βίντεο)
Ταϊβάν: Μια πτήση με προορισμό το… πουθενά (Βίντεο)

Το αεροδρόμιο Σόνγκσαν της Ταϊπέι πρόσφατα ξεκίνησε μια μοναδική υπηρεσία «ψεύτικης πτήσης» που δίνει στους… απογοητευμένους ταξιδιώτες την ευκαιρία να περάσουν τη διαδικασία του check-in και της επιβίβασης  χωρίς να απογειωθούν.

Η Ταϊβάν έκλεισε τα σύνορά της στα μέσα Μαρτίου και το αεροδρόμιο Σόνγκσαν στην Ταϊπέι στις 2 Ιουλίου, αποφάσισε να εισάγει αυτή την πρωτότυπη υπηρεσία που παρέχει στους ανθρώπους μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο αεροδρόμιο χωρίς ωστόσο πραγματική απογείωση. Η νέα υπηρεσία ψεύτικης πτήσης περιλαμβάνει ελέγχους ασφαλείας, επαλήθευση διαβατηρίου, πλήρη διαδικασία check-in, καθώς και επιβίβαση σε αεροπλάνο Airbus A330. Το πλήρωμα της καμπίνας δίνει στους επιβάτες τις συνήθεις οδηγίες καθώς και άλλες που σχετίζονται με την πανδημία Covid-19 ενώ παράλληλα τους σερβίρουν σνακ και καφέ.

«Η υπηρεσία έχει σαν στόχο τη διασκέδαση», δηλώνει ο Τινγκ Χσου, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα σχεδιασμού του αεροδρομίου Σόνγκσαν.

Το αεροδρόμιο ανακοίνωσε για πρώτη φορά σχέδια για την εισαγωγή της πλαστής υπηρεσίας πτήσης στις αρχές Ιουνίου, καλώντας όσους θέλουν να την βιώσουν να κάνουν εγγραφή. Πάνω από 7.000 άτομα δήλωσαν συμμετοχή, εκ των οποίων οι 180 επιλέχθηκαν για τις τρεις πρώτες εκδρομές.

Η αεροπορική εταιρεία China Airlines πραγματοποίησε την πρώτη «ψεύτικη πτήση», στις 2 Ιουλίου.

πηγή: perierga.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...