Τα… ανέκδοτα της Κωνσταντοπούλου στους Λυριτζή – Οικονόμου (VIDEO)

Τα... ανέκδοτα της Κωνσταντοπούλου στους Λυριτζή - Οικονόμου (VIDEO)
Τηλεφωνική παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Πρώτη Γραμμή”, έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον τρόπο που σχολίασαν την μαραθώνια συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής οι παρουσιαστές της εκπομπής την Πέμπτη το βράδυ.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τόνισε πως μόλις επέστρεψε από την Προανακριτική Επιτροπή έπειτα από 16 ώρες, υποστήριξε πως όσα ακούγονται για τους διαλόγους στην Βουλή δεν ισχύουν και ζήτησε από τους δημοσιογράφους σε έντονο ύφος να μην αναμεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις.

Απευθυνόμενη στους παρουσιαστές, Βασίλη Λυριντζή και Δημήτρη Οικονόμου, είπε:

“Έχετε και εσείς ευθύνη για το τι μεταδίδετε και τι ατμόσφαιρα καλλιεργείτε. Ο δημοσιογράφος δεν έχει την αποστολή να εξάρει συναισθήματα, ούτε να καλλιεργεί εντυπώσεις. Έχει την ευθύνη να μεταδίδει την πραγματικότητα. Από την εκπομπή της λέτε ανέκδοτα, δεν λέτε ειδήσεις”.

Στη συνέχεια, άσκησε κριτική στους δημοσιογράφους για τη θεματολογία τους, με τον κ. Οικονόμου να της προτείνει με ειρωνικό ύφος να ρυθμίζει εκείνη τη ροή της εκπομπής.

Από την πλευρά του, ο κ. Λυριντζής φανερά αγανακτισμένος από την επίθεση, επισήμανε: “Δεν γίνεται να τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Ας κλείσουμε εδώ γιατί έχουμε και ειδήσεις να πούμε σε αυτή την εκπομπή…”.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...