Τα αστεία της Tilda Swindon στην Berlinale

Τα αστεία της Tilda Swindon στην Berlinale
H Βρετανίδα ηθοποιός έκλεψε την παράσταση στη συνέντευξη τύπου της ταινίας Grand Budapest Hotel του Wes Anderson στη Berlinale.
Ακόμα και σε ένα πάνελ που περιλάμβανε τους Bill Murray, Wes Anderson, Edward Norton, Willem Dafoe και Jeff Goldbum, η Tilda Swindon κατάφερε να κλέψει την παράσταση με το χιούμορ και τις αστείες απαντήσεις της.

Όταν ρωτήθηκε για τον μικρής διάρκειας ρόλο της στην ταινία:  «Ήταν ωραίο ταξίδι, μικρός ρόλος γιατί ο Wes δεν ήθελε απλά να με έχει για πολύ ώρα στην ταινία. Εγώ και ο Ralph θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι αν μπορούσε να ξεδιπλωθεί επί οθόνης όλη η ερωτική περιπέτεια των ηρώων μας. Ελπίζω να γυρίσει και σήκουελ ο Wes».

‘Οταν ρωτήθηκε για το πως κατάφερε να δείχνει τόσο γερασμένη: «Μα έτσι είμαι στην πραγματική μου ζωή χωρίς make up. Είμαι πολύ πολύ πολύ γριά».

Για την Berlinale: «Την πρώτη φορά ήρθα εδώ με την πρώτη ταινία που γύρισα το ‘Caravaggio.’ ήταν η πρώτη μου ταινία αλλά και το πρώτο μου φεστιβάλ, οπότε καταλαβαίνετε πόσο ιδιαίτερο είναι αυτό για μένα. Γνώρισα ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην πορεία».

Για το ότι φέτος βρίσκεται εκεί με δύο ταινίες. «Ε, τα έχω κάνει όλα εδώ, οπότε το επόμενο βήμα είναι να αρχίσω να καθαρίζω» είπε γελώντας.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...