Τα δάκρυα της Καλομοίρας, τα δίδυμα και η κακή ψυχολογία

Τα δάκρυα της Καλομοίρας, τα δίδυμα και η κακή ψυχολογία
Κι αν σήμερα η Καλομοίρα διανύει ίσως την ωραιότερη περιοδο της ζωής της και δηλώνει μια τρισευτυχισμένη μαμά, ωστόσο πέρασε μια πολύ δύσκολη δοκιμασία, τέτοια που κατέρευσε ψυχολογικά.

Το γεγονός ότι πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο αλλά γύρισε στο σπίτι της χωρίς τα διδυμάκια ήταν κάτι που δεν μπορούσε να διαχειριστεί. Τα μωρά της έπρεπε να βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε μονάδα νεογνών, επειδή είχαν γεννηθεί πρόωρα.

«Ηταν πολύ δύσκολο όταν έφυγα από το νοσοκομείο και δεν μπορούσα να τους πάρω μαζί μου στο σπίτι», παραδέχεται και συνεχίζει: «Έκλαψα πολύ την πρώτη εβδομάδα και ήμουν άσχημα ψυχολογικά, μέχρι που τελικά κατάφερα να πάρω τον Δημήτρη σπίτι. Μία εβδομάδα μετά κατάφερα να πάρω και τον Νίκο και τότε ήταν που ένιωσα ολοκληρωμένη».

Μπορεί η μητρότητα να είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα, όμως για πολλές είναι και το πιο δύσκολο. Η Καλομοίρα αισθάνεται κάπως έτσι. «Φαντάζομαι ότι θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο καθώς περνάει ο καιρός», σχολιάζει, και τονίζει: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα χωρίς τη βοήθεια της μητέρας μου, της πεθεράς μου και του Γιώργου. Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις συγχρόνως δύο παιδιά, αλλά την ίδια στιγμή αξίζει και πάρα πολύ».

Όταν τη ρωτούν ποιος από τους δύο γιους της της μοιάζει, η Καλομοίρα προσπαθεί να κρατήσει μία σχετική ισορροπία για να μην υπάρχουν… παράπονα: «Νομίζω ότι ο Δημήτρης είναι ίδιος ο Γιώργος. Είναι πολύ ήρεμος και παρατηρεί τα πάντα. Ο Νίκος, από την άλλη, δεν κάθεται ήσυχος ούτε στιγμή. Συνεχώς κινείται, γελάει και κοιμάται ελάχιστα. Όπως αντιλαμβάνεστε, μου μοιάζει αρκετά στη συμπεριφορά» δήλωσε στη real news.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...