Τα είπε με Άρνεσεν ο Λυμπερόπουλος για Βράνιες – Με αυτή τη «φόρμουλα» θέλει να τον αποκτήσει η ΑΕΚ

Τα είπε με Άρνεσεν ο Λυμπερόπουλος για Βράνιες – Με αυτή τη «φόρμουλα» θέλει να τον αποκτήσει η ΑΕΚ

Στις Βρυξέλλες και πιο συγκεκριμένα στο «σπίτι» της Άντερλεχτ βρέθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, όπως έγινε σήμερα γνωστό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, όπως και πρόσφατα, όπου είχε ταξιδέψει σε Βαρκελώνη και Μάντσεστερ, έχοντας επαφές με τον Πεπ Σεγούρα της Μπαρτσελόνα και τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν της Σίτι αντίστοιχα, είχε επαφές στο Βέλγιο με τον Φρανκ Αρνεσεν.

Εκτός από τον αθλητικό διευθυντή των «μωβ», ο «Λύμπε» τα είπε και με άλλα στελέχη της βελγικής ομάδας, με τους οποίους γνωρίστηκε στο πρόσφατο transfer room στη Βαρκελώνη, όπου είχε δώσει το «παρών».

Η κουβέντα Λυμπερόπουλου-Άρνεσεν είχε να κάνει με πολλά θέματα, οργανωτικά και όχι μόνο. Όπως προκύπτει, πάντως, είναι σαφές πως κουβέντα έγινε και για τον Όγκνιεν Βράνιες!

Η ΑΕΚ επιθυμεί την επιστροφή του Βόσνιου στόπερ, ο οποίος δεν έχει στεριώσει στην Άντερλεχτ. Όμως, η Ένωση συζητά μόνο για δανεισμό του και όχι βέβαια να καλύπτει εξ ολοκλήρου η ίδια το συμβόλαιο των 800.000 ευρώ που λαμβάνει κάθε χρόνο ο παίκτης στον σύλλογο που τον αγόρασε πέρυσι το καλοκαίρι από τον δικέφαλο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/361707-Ta-eipe-me-Arnesen-o-Lymperopoylos-gia-Branies-Me-ayti-ti-formoyla-thelei-na-ton-apoktisei-i-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...