Τα ελληνικά σανδάλια κάνουν θραύση

Τα ελληνικά σανδάλια κάνουν θραύση
Τα ελληνικά σανδάλια που κατέκτησαν τις αγορές του κόσμου και συναρπάζουν.

Εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα, τα σανδάλια της Χριστίνας Μαρτίνη και του Νικόλας Μινόγλου, αποδεικνύουν πως ένα προϊόν υψηλής ποιότητας μπορεί να παραχθεί στην Ελλάδα και να κερδίσει τις καρδιές των πιο απαιτητικών γυναικών στον κόσμο.

Τα Ancient Greek Sandals αγαπήθηκαν από τις Madonna, El McPherson, G.Paltrow, Rhianna, Sarah Jessica Parker, Naomi Watts, Emma Watson και άλλες έχουν κατακτήσει τα τελευταία δύο χρόνια τις στήλες μόδας των “New York Times”, “Elle”, “Vogue”, “Financial Times”, “Conde Nast Traveller” και “Harpers”. Οι πωλήσεις τους αυξάνονται με 50% κάθε χρόνο και ανάλογα επεκτείνεται και το δίκτυό τους στις διεθνείς μητροπόλεις της μόδας.

Σήμερα το 99% των πωλήσεων της εταιρίας προέρχεται από εξαγωγές που πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 40 χώρες, ενώ την ίδια στιγμή το σύνολο της συλλογής παράγεται στην Ελλάδα από Έλληνες τεχνίτες με ελληνικές πρώτες ύλες.

Ο σχεδιασμός των αρχαιοελληνικών σανδαλιών ξεκίνησε το 2010, και άρχισαν να πωλούνται το 2011. Οι σχεδιαστές Χ. Μαρτίνη και Ν. Μίνογλου είχαν από καιρό οραματιστεί τη δημιουργία ενός διεθνούς brand χειροποίητων αρχαιοελληνικών σανδαλιών κατασκευασμένων στην Ελλάδα από Έλληνες τεχνίτες.

Η επιτυχία του όπως η ίδιοι τη βασίζουν στηρίζεται στο ότι λάνσαραν το κατάλληλο προϊόν την κατάλληλη εποχή. καθώς στην κατηγορία των σανδαλιών δεν υπήρχε ένα πολυτελές και αυθεντικό προϊόν.

Όπως εξηγούν “εμπορικά βοήθησε πολύ το ότι ξεκινήσαμε με γραφείο στο Λονδίνο και μπήκαμε στο www.netaporter.com και μετά σε πολύ σημαντικά σημεία πώλησης όπως το Colette και το Bonne Marche στο Παρίσι, στο Saks στη 5th Avenue στη Ν.Υόρκη, στο Selfridges στο Λονδίνο κ.λ.π. Από εκεί μας έμαθαν και μας επέλεξαν οι επώνυμες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες τα έχουν αγοράσει τα σανδάλια μας, αν και έχουμε κάνει και κάποια δώρα”.

Αυτή τη στιγμή τα σανδάλια διατίθενται σε 250 σημεία πώλησης σε πάνω από 40 χώρες, όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ασία, κτλ. Το 99% των πωλήσεών μας πραγματοποιείται στο εξωτερικό.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...