Τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δήμου Ναυπακτίας στέλνουν το δικό τους μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Το 1992, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Κάθε χρόνο η μέρα αυτή μας δίνει ακόμα μια ευκαιρία να εστιάσουμε την προσοχή μας στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους και υλοποιώντας μεταρρυθμίσεις που θα αναπτύξουν νέες προοπτικές για την κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Φέτος λόγω των ιδιαίτερων και πρωτόγνωρων συνθηκών που όλοι βιώνουμε, οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δήμου Ναυπακτίας δεν έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης, στέλνουμε όμως το δικό μας μήνυμα  μέσα από την καθημερινότητα μας στη δομή. «Παραμένουμε δημιουργικοί, ασκούμαστε, ψυχαγωγούμαστε και μαθαίνουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους υπόλοιπους τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας».

Οι εργαζόμενοι στη δομή υποβάλλονται κάθε βδομάδα σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, όλοι οι χώροι και ο εξοπλισμός απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις υποδείξεις.  Στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δήμου Ναυπακτίας καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε μέσα σε συνθήκες ασφάλεiας τα άτομα με αναπηρία να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους καλλιεργώντας δεξιότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση και στην αντιμετώπιση κάθε είδους αποκλεισμού.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...