Τα μαθαίνεται όλα, πρώτα στην Kontranews!

Τα μαθαίνεται όλα, πρώτα στην Kontranews!

 Με την Kontranews μαθαίνετε σήμερα, όλα όσα θα συμβούν αύριο! Το αναλυτικό ρεπορτάζ, τα έγκυρα σχόλια και οι αναλύσεις καταξιωμένων δημοσιογράφων, πολιτικών και πανεπιστημιακών, συνθέτουν κάθε ημέρα την εικόνα όλων των εξελίξεων.

Ακόμα μία επιβεβαίωση της εγκυρότητας και τoυ αποκαλυπτικού χαρακτήρα της, ήρθε με το σημερινό πρωτοσέλιδο και πρώτο θέμα της εφημερίδας, όπου αποκάλυψε τον σχεδιασμό ότι έρχεται μεγάλη ανατροπή και αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. «Νέα ισχυρή κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία 152 εδρών μετά την αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση». Εξέλιξη που πρώτη έγραψε η Kontranews και τώρα κυριαρχεί στην κορυφή της ειδησεογραφίας. Με αξιόπιστες πληροφορίες, το δημοσίευμα αποκάλυπτε ότι «βουλευτές από τους ΑΝΕΛ και το Ποτάμι οι οποίοι τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών έχουν αποφασίσει να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με εμβληματικές προσωπικότητες από τον χώρο της Κεντροαριστεράς για να συγκροτηθεί ο νέος ισχυρός προοδευτικός πόλος».

Οι ΑΝΕΛ βρίσκονται πλέον στην πιο κρίσιμη καμπή από ιδρύσεώς τους και ενώ όλοι τώρα αναμένουν την συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον Πρωθυπουργό, να σηματοδοτήσει καταιγιστικές εξελίξεις, η Kontranews, με τον ζωντανό, ανατρεπτικό και ασυμβίβαστο χαρακτήρα της αποκάλυπτε ότι ο Πάνος Καμμένος θα ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή του από τον κυβερνητικό συνασπισμό όταν κατατεθεί στη Βουλή για ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών.

Επίσης, η εφημερίδα περιέγραψε την εικόνα της επόμενης ημέρας, με τις διαφορετικές γραμμές στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, αλλά και τις αλλαγές που έρχονται στο κυβερνητικό σχήμα. Σύμφωνα με τους συντάκτες, δίνεται η ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε διεύρυνση που θα έχει καθαρά κεντροαριστερό στίγμα. Τον Πάνο Καμμένο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα αντικαταστήσει ο σημερινός Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης και γι’ αυτό ανασχηματισμός θα μετατεθεί για μετά την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή. Πληροφορίες εμφανίζουν την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά να παραμένει στη θέση της και να ψηφίζει τη συμφωνία των Πρεσπών. Το ίδιο ακριβώς πρόκειται να συμβεί και με την Κατερίνα Παπακώστα που θα παραμείνει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Αντίθετη στις πρακτικές Καμμένου έχει δηλώσει και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υφυπουργός Εσωτερικών, ενώ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος που επισκέφθηκε πρόσφατα τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου έχει διαβεβαιώσει κατηγορηματικά ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Με την κυβερνητική πλειοψηφία φαίνεται ότι ταυτίζεται και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/351021-Ta-mathainetai-ola-prota-sten-Kontranews ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...