Τα πιο ποιοτικά ελληνικά εσώρουχα για άνδρες και γυναίκες θα τα βρεις αποκλειστικά εδώ

Τα εσώρουχα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, γι’ αυτό όλοι και όλες αναζητάμε πάντα υψηλή αισθητική και ταυτόχρονα εξαιρετική ποιότητα. Τα ελληνικά εσώρουχα Minerva δεν χρειάζονται συστάσεις! Η εταιρία, που έχει ντύσει γενιές και γενιές με τα πολύ προσεγμένα της κομμάτια, συστήνεται εκ νέου με το online shop της και τα ανανεωμένα της καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Αναζήτησε βαμβακερά ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα για κάθε γούστο και σωματότυπο, για κάθε ώρα της μέρας και περίσταση.

Εσώρουχα για άνδρες

Τα ανδρικά εσώρουχα της εταιρίας είναι γνωστά και αγαπητά. Ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και τον πολύ προσεγμένο τους σχεδιασμό, ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Μπορείς να βρεις slip και boxer σε ποικιλία χρωμάτων, όπως κλασικό λευκό ή διαχρονικό μαύρο, αλλά και γκρι, μπλε ή χακί. Για πιο μοντέρνους άνδρες διατίθενται μποξεράκια και σε άλλα χρώματα, όπως μπορντό, ή σε χρωματικούς συνδυασμούς με διάφορα σχέδια, όπως καρό.

Αναζήτησε, ακόμα, ισοθερμικά για να είσαι πάντα ζεστός και φυσικά τα διάσημα φανελάκια! Βρες αμάνικη, κοντομάνικη ή μακρυμάνικη φανέλα σε λευκό, μαύρο, γκρι, στο χρώμα του δέρματος και άλλα, βαμβακερή, μάλλινη ή από άλλα υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας.

Γυναικεία εσώρουχα

 

Τα εσώρουχα για γυναίκες, που μπορείς να αναζητήσεις στην τεράστια συλλογή, μπορούν να ανταποκριθούν με άνεση σε κάθε ανάγκη που έχει μία σύγχρονη γυναίκα. Η άψογη εφαρμογή, η άνεση και η απαλότητα, που έχεις ανάγκη στην καθημερινότητά σου με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις να “τρέχουν”, βρίσκονται στα φανταστικά everyday εσώρουχα. Βρες slip, σουτιέν ή κάποιο top/busto, φανελάκια και bodies ή, ακόμα, το ιδανικό shape, μεσοφόρι ή ισοθερμικό επιλέγοντας ανάμεσα στην τεράστια γκάμα χρωμάτων, σχεδίων και υφών.

Μπες στο minerva.gr ή επισκέψου ένα από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας και απόκτησε εσώρουχα μοναδικής ποιότητας! Μην ξεχνάς πως τα μεταφορικά είναι δωρεάν για προϊόντα της καινούριας collection ή παραγγελίες από 40€ και πάνω.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...