Τα ποτά και οι καφέδες… κόψανε το ρεύμα στο ΠΑΣΟΚ

Τα ποτά και οι καφέδες… κόψανε το ρεύμα στο ΠΑΣΟΚ
Σε νεκρή φύση εξακολουθούν να παραπέμπουν τα γραφεία του ΠΑ:ΣΟΚ στην Αχαΐα, καθώς εκτός από την ερήμωση – δεν πατάει επί μήνες κανένα στέλεχος ή μέλος – αυτά είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο.
Ενδεικτικό των νέων ηθών που έχει φέρει η αλλαγή ηγεσίας στο κίνημα, το γεγονός ότι την ώρα που τα γραφεία στον νομό που κάποτε θεωρείτο κάστρο του ΠΑΣΟΚ μένουν χωρίς ρεύμα λόγω οφειλής , κάποιοι για τις ανάγκες της… ανασυγκρότησης του, πληρώνουν για καφέδες και ποτά στις μαζώξεις που κάνουν 300 ευρώ κάθε φορά, όπως γράφει το dete.gr.

Αποκορύφωμα της αδιαφορίας που υπάρχει για να κρατηθεί ζωντανό το ΠΑΣΟΚ στο νομό, και το γεγονός, πως σε μια κάθοδο στελεχών του Βενιζελικού μπλοκ από την Αθήνα πριν από λίγες ημέρες στην Πάτρα, που έγινε με σκοπό την «ανασυγκρότηση» του κινήματος, στη συνάντηση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου μετά βίας συγκεντρώθηκαν 25 άτομα, χαλάστηκαν 300 ευρώ για ποτά και καφέδες.

Το θέμα σχολιάζεται ποικιλότροπα από όσους ενημερώθηκαν για την απλοχεριά των αρμοδίων, καθώς το ποσό θα μπορούσε να διατεθεί για να δοθεί μέρος από τα οφειλόμενα στη ΔΕΗ, προκειμένου να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος στη Γεροκωστοπούλου.

Ψάχνουν τον πρόθυμο

Στο μεταξύ σε αναζήτηση του στελέχους που θα αναλάβει άτυπα το ρόλο του γραμματέα μιας άτυπης Νομαρχιακής Επιτροπής – μετά την παραίτηση του Π. Αλεξόπουλου – βρίσκεται η Ιπποκράτους. Στόχος είναι να βρεθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει να συστήσει μια ομάδα που θα λειτουργήσει στην κατεύθυνση της ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ και στην Αχαΐα, στα πρότυπα που επιθυμεί ο Ευαγγ. Βενιζέλος. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες έχουν πέσει στο κενό, καθώς οι κρούσεις που ‘χουν γίνει σε πρόσωπα τα οποία έχουν ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, οι απαντήσεις είναι αρνητικές.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...