Τα προβήματα των επαγγελματιών έθεσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ταξιάρχης Σούζας στην άτυπη συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ταξιάρχης Σούζας στην άτυπη συνάντηση στην έκτακτη επίσκεψη του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να ενημερώσει τον κ. Μητσοτάκη για τα σημαντικά προβλήματα των επιχειρηματιών στην Ναύπακτο. Η συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη αν και άτυπη  καθώς έγινε με πρωτοβουλία του ,ο κ. Σούζας άδραξε της ευκαιρίας και βρέθηκε στην ολιγόλεπτη στάση του προέδρου στην Ναύπακτο και πήρε δεσμεύσεις παρουσία όλων των βουλευτών και υποψηφίων βουλευτών από τον κ. Μητσοτάκη.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας  εξέφρασε στον κ. Μητσοτάκη τους προβληματισμούς  της τοπικής επιχειρηματικότητας για πολλά και μεγάλα θέματα που απασχολούν τη Ναυπακτία στο σύνολο της.

Στη συνέχεια τόνισε τα μεγάλα ζητήματα των επιχειρηματιών της εστίασης ,  όπως την άμεση μείωση του Φ.Π.Α. και αναφέρθηκε σε ζητήματα όπως:

Τη άμεση χρηματοδότηση νέων επιχειρήσεων μέσω των τραπεζών .

Την απελευθέρωση ρευστότητας , ώστε να υπάρξουν επενδύσεις που αυτή τη περίοδο ο τόπος μας έχει ανάγκη.

Τη στήριξη της μικρής και πολύ μικρής επιχείρησης όπως αυτό εκφράζεται από το σύνολο και από τη ΝΔ κατά καιρούς.

Ακόμη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έδωσε έμφαση στη μείωση της φορολογίας που  θα ελαφρύνει τους νομοταγείς επιχειρηματίες , έτσι ώστε να υπάρξει κίνητρο αποφυγής από την εξωστρέφεια. Τέλος ο κ. Σούζας ανέφερε ότι εάν υλοποιηθούν αυτά , θα ζητάμε μόνιμα πιο εντατικούς ελέγχους , έτσι ώστε να αποδείξουμε με τη σειρά μας ότι κινούμαστε στην ίδια  ακριβώς γραμμή και θα συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τόπου .

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...