Τα τατουάζ των Ολυμπιονικών του 2012

Τα τατουάζ των Ολυμπιονικών του 2012
Τα πιο καλλίγραμα σώματα είναι εκείνα των Ολυμπιονικών γι’ αυτό και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση, όταν τους βλέπουμε να τα στολίζουν με διάφους τρόπους. 
Διακοσμούν τα γυμνασμένα τους κορμιά με πραγματικά τατουάζ προκαλόντας θαυμασμό κάνοντας όλους εμάς να θέλουμε να τους μοιάσουμε!

Η κολυμβήτρια Julia Wilkinson δεν είναι μόνο περήφανη που είναι ολυμπιονίκης, αλλά τιμά ταυτόχρονα και τις καναδικές της ρίζες με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

Η Dana Vollmer έχει σχεδιάσει τους ολυμπιακούς κρίκους στην πλάτη της για να θυμάται για πάντα το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στην κολύμβηση κάνοντας παράλληλα και καινούργιο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Michael Phelps δε θέλει πολλές συστάσεις. Ο αμερικανός κολυμβητής σπάει κάθε ρεκόρ και δικαιούται ένα ολυμπιακό τατουάζ όσο κανένας. Το αρχικό Μ στο γοφό του μάλλον συμβολίζει τη Maryland, την πόλη από όπου και κατάγεται.

H χρυσή ολυμπιονίκης Anastasia Davydova έχει γεμίσει την πλάτη της πολύχρωμες πεταλούδες, ενώ η Elizabeth Beisel, o Alain Bernard και η Alexa Komarnycky είναι μερικοί από τους υπόλοιπους καταξιωμένους αθλητές που φέρουν τατουάζ με τους ολυμπιακούς κρίκους.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...