«Τα Φιλαράκια»: Ο Ντέιβιντ Σουίμερ δίνει λεπτομέρειες για τα γυρίσματα του τηλεοπτικού reunion

«Τα Φιλαράκια»: Ο Ντέιβιντ Σουίμερ δίνει λεπτομέρειες για τα γυρίσματα του τηλεοπτικού reunion
«Τα Φιλαράκια»: Ο Ντέιβιντ Σουίμερ δίνει λεπτομέρειες για τα γυρίσματα του τηλεοπτικού reunion

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, o «Ρος» από τα «Φιλαράκια», μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν τα γυρίσματα για το περίφημο και πολυαναμενόμενο reunion της διάσημης τηλεοπτικής παρέας.

Οι έξι πρωταγωνιστές της σειράς, η Τζένιφερ Άνιστον, η Λίζα Κούντροου, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Μάθιου Πέρι, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ θα συναντηθούν ξανά τηλεοπτικά για πρώτη φορά μετά το τέλος της σειράς, το 2004, σε ένα και μοναδικό σπέσιαλ επεισόδιο.

Παρότι το ειδικό αυτό επεισόδιο υπάρχει στα πλάνα εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει εφικτή η πραγματοποίησή του, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Λίζα Κούντροου (η «Φίμπι») αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του ειδικού επεισοδίου θα ξεκινήσουν «κάπου στις αρχές της άνοιξης». Ο Ντέιβιντ Σουίμερ έκανε λίγο πιο συγκεκριμένα τα πράγματα.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Άντι Κοέν στο SiriusXM, ο Σουίμερ είπε ότι όλα ξεκινάνε και πρόσθεσε ότι «σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα πηγαίνω στο Λος Άντζελες».

Όπως είπε, μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γίνει σε εξωτερικούς χώρους, για να προστατευτεί το καστ και το συνεργείο από πιθανή εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Τελικά βρήκαμε έναν τρόπο να το γυρίσουμε με ασφάλεια και ένα μέρος του επεισοδίου θα γυριστεί έξω, για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου».

Ο Σουίμερ αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του οικοδεσπότη για το χωρίς σενάριο επεισόδιο. Αρκέστηκε να αποκλείσει την Έλεν ΝτεΤζένερις και τον Μπίλι Κρίσταλ ο οποίος είχε κάνει εμφάνιση γκεστ στα Φιλαράκια και το όνομα του οποίου έχει συζητηθεί πολύ από τότε που ανακοινώθηκε το νέο επεισόδιο.

Η Λίζα Κούντροου είπε πρόσφατα ότι έχει ήδη κάνει κάποια γυρίσματα για το επεισόδιο που θα προβληθεί από το HBO Max, ενώ αναφερόμενη στην ιδέα της επανένωσης εξήγησε ότι δεν πρόκειται για reboot της σειράς, επανέλαβε ότι δεν έχει σενάριο και ότι οι έξι ηθοποιοί δεν θα υποδυθούν τους χαρακτήρες που τους έκαναν διάσημους.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...