Τα χωριά και τις πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας “οργώνει” η Μαρία Καλπουζάνη

Με εντατικούς ρυθμούς κινείται στον νομό Αιτωλοακαρνανίας η υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαρία Καλπουζάνη. Μέσα σε 48 ώρες επισκέφθηκε πάνω απο 10 χωριά και πόλεις του νομού μιλώντας με κατοίκους της περιοχής και εξηγώντας τους το πρόγραμμα της για την Αιτωλοακαρνανία. Συναντήθηκε με τοπικούς θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, αστυνομικούς και υπαλλήλους των τοπικών αστυνομικών τμημάτων, με νέους αγρότες, ανθρώπους του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας, αλλά και με ανθρώπους άνεργους που περιμένουν αλλαγή του οικονομικού κλίματος με στόχο να βρουν σύντομα καλές και σταθερές θέσεις εργασίας στον τόπο τους. 


Συγκεκριμένα επισκέφθηκε τις περιοχές Μπαμπίνι, Αετός, Αρχοντοχώρι, Βάρνακα, Κανδήλα, Μύτικας, Πάλαιρος, Πογωνιά, Μοναστηράκι, Θύριο, Αστακό, Μαχαιρά, Βλυζιανά, Βασιλόπουλο και Καραισκάκη. 
Τέλος, στην περιοδεία της είχε την ευκαιρία να προσκαλέσει τους κατοίκους να παρευρεθούν στην κεντρική προεκλογική της ομιλία που θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Esperia Boutique Hotel στο Αγρίνιο.


Κατά την ολοκλήρωση της περιοδείας της ο Μαρία Καλπουζάνη δήλωσε: “Σε όποιο σημείο της Αιτωλοακαρνανίας και αν βρεθώ η θέληση των πολιτών για πολιτική αλλαγή και ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία είναι διάχυτη. Στις 7 Ιουλίου οι πολίτες του νομού μας θα δώσουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στον λαϊκισμό, την ανικανότητα και την μιζέρια όσων θέλουν τον τόπο μας δέσμιο στις πρακτικές του παρελθόντος. Στις 7 Ιουλίου οι πολίτες ψηφίζουν για πολιτική αλλαγή αλλά και για αλλαγή προσώπων και νοοτροπιών”. 




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...