Τα 5 denim κομμάτια που πρέπει να έχεις

Τα 5 denim κομμάτια που πρέπει να έχεις
Θέλεις να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου αλλά δεν ξέρεις ποια κομμάτια να επιλέξεις;

Tα 5 πιο hot denim κομμάτια της σεζόν:

1) Γύρισε τα ρεβέρ στο κλασσικό σου blue jean:


Ούτε πολύ ανοιχτό, ούτε πολύ σκουρόχρωμο. Επένδυσε σε ένα κλασσικό τζην παντελόνι σε Α γραμμή για να το κάνεις… δεύτερο δέρμα σου! Δεν χρειάζεται να στριμωχτείς μέσα σε ένα skinny παντελόνι αν δεν σου ταιριάζει, ακολούθησε τη νέα τάση, γυρίζοντας απλά τα ρεβέρ του πιο διαχρονικού κομματιού.

2)Το τζην πουκάμισο:

Η πιο έξυπνη επένδυση της σεζόν. Φόρεσέ το πάνω από το t-shirt σου, σαν ένα ελαφρύ πανωφόρι ή συνδύασέ το με το τζην παντελόνι σου για να δημιουργήσεις το τέλειο total denim σύνολο.

3) Η denim σαλοπέτα:

Τη γνωρίσαμε καλύτερα το καλοκαίρι και συνεχίζουμε να τη φοράμε και αυτή τη σεζόν! Στην κλασσική σκούρα μπλε απόχρωση ή στην πιο «ξεβαμμένη» εκδοχή της, η σαλοπέτα θα γίνει ο σύμμαχός σου για πρωινές ή βραδινές statement εμφανίσεις.

4) Boyfriend τζην:

Φαρδύ, άνετο και super stylish! Το baggy τζην είναι η top επιλογή μας αυτή τη σεζόν για μοναδικά casual outfits αλλά και ψαγμένες βραδινές εμφανίσεις.

5) Denim Jacket:

Να το προτιμήσεις ανοιχτόχρωμο και ελαφρώς φθαρμένο. Αν πάλι έχεις vintage κομμάτι από την γκαρνταρόμπα των 90’s ακόμα καλύτερα!Ξέθαψε τον… κρυμμένο θησαυρό σου και απογείωσε τις εμφανίσεις σου.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...