Τα loops των παραλιών στο δημοτικό συμβούλιο…Βίντεο !!!

loops

-H απόψή μας:Ένα μέτρο κρίνεται ως αρνητικό ή θετικό όταν πληρούνται κάποιοι βασικοί όροι στη λειτουργία του.Και στην περίπτωση των loops έχουμε την εντύπωση ότι δεν τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες κυκλοφορίας και σεβασμού στο μέτρο.

-Θέμα του λιμενικού η φύλαξη και υποστήριξη του μέτρου.

Συζήτηση για τα loops των παραλιών είχαμε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο.Από την αντιπολίτευση η οποία προκάλεσε αυτή τη συζήτηση ο κ.Τσουκαλάς προέτρεψε τη δημοτική αρχή να αφουγκρασθεί τις φωνές των επαγγελματιών,προμηθευτών,αλλά και των γονέων που επισκέπτονται τις παραλίες και να άρει το μέτρο.

Από τη μεριά των επαγγελματιών ο κ.Ασημακόπουλος που δραστηριοποιείται στην παραλία της Ψανής ανέφερε ότι το μέτρο αυτό κρίνεται ως καταστροφικό,συνδυασμένο με την οικονομική κρίση,που σταδιακά θα οδηγήσει την επιχείρησή του στο κλείσιμο.Οφείλετε είπε ο επιχειρηματίας,σεβασμό στην επιχείρησή μου,αντιμετωπίζουμε μεγάλα εμπόδια,μη μας βάζετε μεγαλύτερα.

Κοτρωνιάς:Δεν αντιμετωπίζετε σοβαρά το ζήτημα.Πρέπει ο δήμος να δει το θέμα συνολικά στα πλαίσια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και όχι αποσμασματικά.

Κοτσοσπύρου:Δημιουργείτε επιχειρήσεις δύο ταχυτήτων.Θα πρέπει να τονώσετε την τοπική κοινωνία και εσείς με αυτό που κάνετε μόνο αυτό δεν επιθυμείτε.

Κοτσανάς:Αστοχία η προσαρμογή των loops στην πόλη.Η απόφαση για τη λειτουργία τους είναι ανακόλουθη και οφείλετε να την πάρετε πίσω.

Τ.Λουκόπουλος:Πρώτη φορά βλέπουμε αυτοκίνητα και μηχανάκια στις παραλίες.Δημιουργήσατε μπάχαλο,τέτοια αναστάτωση που οι πάντες έχουν έρθει έξω από τα όριά τους.

Καρακώστας:Ανατρέπετε ένα καθεστώς 1ο ετιών.Πάει να αλλάξει μια από τις ελάχιστες καλές συνήθειες της παραλίας.Οι πεζοί με αυτό το μέτρο τίθενται υπό διωγμό.Το πρόβλημα συνέχισε ο κ.Καρακώστας,δεν είναι της μελέτης αλλά αυτών που την παραλαμβάνουν.Έπρεπε να ληφθεί σοβαρά υπ’όψιν ότι οι παραλίες για 10ετίες ήταν κλειστές.Πρόταση της Κίνησης πολιτών είπε ο κ.Καρακώστας,είναι να ξαναγυρίσουμε στο παλαιό καθεστώς για πεζούς και επιχειρήσεις λ'[όγω δημοσίου συμφέροντος,χρέος μας είπε από Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο,να συζητήσουμε με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Γούλας:Ανάκληση της απόφασης ή να αποφασιστούν δράσεις και δρώμενα στους χώρους των loops με σκοπό την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας.

Χαλαζιάς:Εφαρμόζουμε μια μελέτη κατά την οποία δεν σεβόμαστε τους κανόνες κυκλοφορίας,τις πινακίδες.Χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση του μέτρου και όχι απόσυρση.

Μπουλές:Λάθος να αποδίδεται η κρίση στο συγκεκριμένο μέτρο.Ο δήμος έχει βοήθησει έμπρακτα τους επιχειρηματίες της περιοχής με την τουριστική προβολή του δήμου.Το μεγάλο πρόβλημα στην πόλη είναι το κυκλοφοριακό  και το μέτρο θα εφαρμοστεί ως το τέλος.

Τελικά το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία σχετικά με την άρση του ή την επικαιροποίησή του,με αποτέλεσμα 12-10 υπέρ της δεύτερης περίπτωσης…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...