Τεννές: «Κάτι πρέπει να κάνουμε με τις αποβολές»

Στις χαμένες ευκαιρίες του Παναιτωλικού, αλλά και στις τρεις κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί η ομάδα του μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, στάθηκε ο Μπάμπης Τεννές μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (0-2). 
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έχασε δεχόμενη μόλις δύο φάσεις από την αντίπαλό της. 


«Μετά από πολλά χρόνια φιλοξενούσαμε μεγάλο αντίπαλο. Είναι γεγονός ότι όλοι μας περιμέναμε κάτι καλύτερο. Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, που όμως προσωπικά δεν είχαμε διαφορά. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αν ήμασταν καλοί… Δεν δεχθήκαμε φάσεις. Με τρεις φάσεις δεχθήκαμε δύο γκολ. Δημιουργήσαμε και εμείς, αλλά δεν βάλαμε γκολ. Έχουμε τρεις αποβολές και προβληματίζομαι. Δεν επιτρέπετε. 

Θα δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Έχουμε στεναχώρια. Όχι γιατί έχουμε ίδιους στόχους με ΑΕΚ, αλλά επειδή πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Με έχει πειράξει το σημερινό. Συνεχίζουμε… Το χάσαμε εμείς το ματς. Η ΑΕΚ μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα, αλλά δεν ήταν στο γήπεδο δεν φαινόταν η διαφορά. Σε καμία περίπτωση. Με μια φάση 0-1, εμείς τίποτα με φάσεις. Για την τιμωρία του Μπαμόγκο θα δούμε. Δεν το παρατήσαμε το ματς, αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο μας».

Πηγή:sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...