Τζάμπα διακοπές – 5 μέρη για απένταρους!

Τζάμπα διακοπές - 5 μέρη για απένταρους!
Φτάνει να μην αναζητάτε την πολυτέλεια. Γιατό το απένταροι είναι λίγο…υπερβολικο, γιατί θα πληρώσεις τα μεταφορικά, αλλά η ουσία είναι ότι εκτός από το πήγαινε-έλα δε θα ανοίξεις πορτοφόλι για τη διαμονή!
Και τα 5 μέρη βρίσκονται στην Κολομβία, είναι για «κάμπιες», όσους έχουν τρέλα με sleeping bag και σκηνές. Αλλά αν εξαιρέσεις την τρέλα, την τσέπη τους δεν θα τη χαρακτήριζες μπόλικη.

Περιοχή Ελ Βάλε

Μικρή πόλη κοντά στις ακτές του Ειρηνικού, με ελάχιστα σπίτια για τουρίστες, αραιοκατοικημένη, ιδανική για χαλάρωση και εξτρίμ σπορ, όπως σέρφινγκ, χωρίς να πληρώσεις κερατιάτικα. Το ρουστίκ ξενοδοχείο The Humpback Turtle, έχει δωμάτια ανοιχτούς χώρους με αιώρες και βρίσκεται στην παραλία Αλμαχάλ.

Τιμή διαμονής: 4.5 ευρώ η αιώρα, 16-27 ευρώ τα δωμάτια με κλίνες

Περιοχή Σαλέντο

Το Σαλέντο είναι μια μικρή πόλη που λίγοι τη γνωρίζουν. Το La Serrana βρίσκεται δέκα λεπτά από εκεί και είναι η λατινοαμερικάνικη έκδοση του χωριού σου. Αν εξαιρέσεις τη βιβλιοθήκη, το βίντεο κλαμπ και μια μηχανή που βγάζει ποπκόρν δωρεάν.

Έχει μια καθαρότατη και φιλόξενη κουζίνα με την αντίστοιχη κυρά-Γιώργαινα να κάνει τα κεράσματά της, ή τα tratas της.

Οι απέραντες εκτάσεις και οι πράσινοι λόφοι θα σε αναζωογονήσουν, ενώ ο δωρεάν αυθεντικός καφές από τα βουνά της Κολομβίας θα σου δείξει τι σημαίνει καφές.

Τιμή διαμονής: 9-25 ευρώ τα δωμάτια, 5 ευρώ ένα πλήρες μενού, πρωινό και μεσημεριανό.

Περιοχή Πάρκο Ταϊρόνα

Μια περιοχή προσιτή μόνο με τα πόδια, αλλά άμα κουραστείς μπορείς να την αράξεις κάτω από τα φοινικόδεντρα ή τις μπανανιές και να ακούς το κύμα της καραϊβικής ακτής να σκάει, ενώ θα ατενίζεις το ηλιοβασίλεμα.

Τιμή διαμονής: 6 ευρώ για αιώρα, 13 ευρώ για δωμάτιο με κρεβάτι, 16.5 ευρώ για μπανγκαλόου.

Περιοχή Κάλι

Πρόκειται για το μέρος που θα περάσεις τα ατέλειωτα μεθύσια σου χορεύοντας σάλσα και κάνοντας έρωτα σε ξαπλώστρες και ταντρικό σεξ σε αιώρες. Το Jovita’s Hostel προσφέρει δωρεάν μαθήματα σάλσα και γιόγκα και οργανώνει βραδιές σε κλαμπ.

Τιμή διαμονής: 7 ευρώ το μονόκλινο, 11 το δίκλινο και 7 ευρώ η βραδιά για να στήσεις σκηνή στο χώρο.

Περιοχή Βίγια Ντε Λέιβα

Αποικιακή πόλη με τη μεγαλύτερη πλατεία της Κολομβίας. Το Hostel Renacer βρίσκεται σε ένα λόφο δέκα λεπτά από το Λέιβα, με όλες τις ανέσεις. Κουζίνα, μπαρ, κρεβάτια, αιώρες και ξύλο για να ανάψεις φωτιά. Διοργανώνει και εκδρομές σε φαράγγια, σπηλιές, για πτώση από καταρράκτη και για ίππευση αλόγων.

Τιμή διαμονής: 15-16.5 ευρώ οι κοιτώνες και 7-8.5 ευρώ για να στήσεις τη σκηνή.

ΤΑΞΙΔΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...