Τζανακόπουλος για Φίλη: έχει την άποψή του – αν δεν ήμασταν σε επιτροπεία δεν θα παίρναμε αυτές τις αποφάσεις

Τζανακόπουλος

Να μην ταυτολογούμε”

Αν και προσεκτικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος “άδειασε” τον πρώην υπουργό παιδείας Νίκο Φίλη, ο οποίος τόνισε από τη Βουλή πως η χώρα παραμένει σε ασφυκτικό μνημονιακό πλαίσιο.
 
Μιλώντας στον ραδιοσταθμό “Άλφα 9,89” ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε: “ο κ. Φίλης είχε την άποψή του. Κανείς δεν αρνείται ότι είμαστε σε πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Ολοκληρώνεται η δεύτερη αξιολόγηση με ένα πακέτο νομοθετικών ρυθμίσεων.  Έχει δίκιο να έχει έναν προβληματισμό, αλλά πάρα πολλές από τις αποφάσεις δεν θα λαμβάνονταν αν δεν ήμασταν σε συνθήκες επιτροπείας. Καλώς κάνει και τα υπογραμμίζει αλλά δεν χρειάζεται να ταυτολογούμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Σε ό,τι αφορά τέλος, στο θέμα του χρέους ο κ. Τζανακόπουλος είπε πως, το μεγάλο θέμα είναι να υπάρξει μια όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένη περιγραφή των μέτρων που θα εφαρμοστούν. Τεχνικά αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί με επιμηκύνσεις ωριμάνσεις και άλλες χρηματοπιστωτικές τεχνικές.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/284319-Tzanakopoylos-gia-PHile-echei-ten-apopse-toy-an-den-emastan-se-epitropeia-den-tha-pairname-aytes-tis-apophaseis ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...