Τζανακόπουλος: Χωρίς άδεια δεν μπορούν να λειτουργούν κανάλια

«Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»          

«Δεν είναι δυνατόν στο νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο να λειτουργούν κανάλια χωρίς άδεια», ανέφερε ο διευθυντής γραφείου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε ότι θα επιδιωχθούν οι ευρύτερες δυνατές συναινέσεις, αλλά σημείωσε  ότι «η τροπολογία είναι απαραίτητη, αποτελεί ένα «όπλο στη φαρέτρα της κυβέρνησης».

«Το μπλόκο είναι διαρκές και δεν μπαίνει από το Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά από τη Νέα Δημοκρατία που μπλόκαρε τη σύσταση του ΕΣΡ», υπογράμμισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, προσθέτοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να είναι «ουρά συμφερόντων».

«Ο νόμος οφείλει να εφαρμοστεί, δεν είναι καλύτερο να λειτουργούμε στο προηγούμενο καθεστώς ασυδοσίας», πρόσθεσε ο διευθυντής γραφείου του Πρωθυπουργού.

«Η εντολή που έχουμε ως κυβέρνηση είναι να μην συμμαχήσουμε με τα συμφέροντα», σημείωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Όπως τόνισε θα επιδιωχθούν οι ευρύτερες δυνατές συναινέσεις, αλλά η τροπολογία είναι «απαραίτητη», αποτελεί ένα «όπλο στη φαρέτρα της κυβέρνησης» σημείωσε.

«Ο ιδιωτικός βίος οποιουδήποτε είναι απολύτως απαραβίαστος»

Αναφορικά με το δημοσίευμα για το δικαστή ο κ. Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι: «Ο ιδιωτικός βίος οποιουδήποτε είναι απολύτως απαραβίαστος» και θα προστατευθεί.

Το θέμα αναδείχθηκε από ένα δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής, ακολούθησε ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αναφορικά με την ανάδειξη δικαστών.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης αφού τέθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο έκανε αυτό που έπρεπε α) να κοιτάξει την ανάδειξη δικαστών και β) να δει αν υπάρχει παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...