Τζολί: Aπίστευτες αποκαλύψεις από τη γιατρό της

Τζολί: Aπίστευτες αποκαλύψεις από τη γιατρό της
Λεπτομέρειες για τη διπλή μαστεκτομή της ηθοποιού αλλά και για το πως η Αντζελίνα και ο Μπραντ Πιτ αντιμετώπισαν τη δύσκολη αυτή στιγμή έδωσε η γιατρός της Dr Kristi Funk στο περιοδικό Los Angeles.
Η γυναίκα που έγινε παράδειγμα για εκατομμύρια άλλες γυναίκες στον πλανήτη -μετά την απόφασή της για τη διπλή μαστεκτομή- ενέκρινε την απόφαση της γιατρού της να μιλήσει «ανοιχτά» για το θέμα αυτό που αφορούσε την ηθοποιό, θεωρώντας ότι συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση των γυναικών με βεβαρημένο οικογενειακό ιατρικό ιστορικό.

«H Αντζελίνα περίμενε μέχρι να βρει το σωστό χρόνο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή, αλλά κυρίως στην ψυχή της, προκειμένου να μιλήσει για αυτήν της την απόφασή» ανέφερε η Dr Funk.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός όπως αναφέρει η Guardian υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή στις 16 Φεβρουαρίου και ήταν η δεύτερη από τις τρεις επεμβάσεις τις οποίες είχε κάνει για να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού από το 87% στο 5%.

«Μόλις την τέταρτη μέρα από το χειρουργείο για τη μαστεκτομή, χάρηκα που τη βρήκα όχι μόνο σε καλή διάθεση και γεμάτη ενέργεια, αλλά με τους τοίχους γεμάτους από ιδέες και σενάρια για το επόμενο επαγγελματικό της σχέδιο. Κι ενώ μιλούσε κρέμονταν από το στήθος της έξι σωληνάκια, τρία από τον κάθε μαστό, που κατέληγαν σε μία ελαστική ζώνη γύρω από τη μέση της» αποκαλύπτει η ίδια μέσα από την ιστοσελίδα της στην οποία δίνει συμβουλές στις γυναίκες.

Η πρώτη εγχείρηση στην 37χρονη ηθοποιό έγινε στις 2 Φεβρουαρίου. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κανένα ίχνος καρκίνου και έτσι η γιατρός προχώρησε στην επέμβαση.

«Ο Μπραντ Πιτ ήταν δίπλα της μόλις συνήλθε από την αναισθησία και ήταν συνεχώς στο πλευρό της σε όλες τις επεμβάσεις που ακολούθησαν» αναφέρει η ίδια.

Δύο εβδομάδες αργότερα έγινε η δεύτερη επέμβαση από πλαστικό χειρουργό ο οποίος «επιχείρησε, ουσιαστικά, το πρώτο στάδιο αποκατάστασης των μαστών με ειδικά προσωρινά ενθέματα, για να διατηρήσουν τον όγκο, προτού τοποθετηθούν τα μόνιμα ενθέματα σιλικόνης, που θα έδιναν ένα φυσικό αποτέλεσμα». Η επέμβαση αυτή διήρκεσε οκτώ ώρες.

Δέκα εβδομάδες αργότερα, στις 27 Απριλίου, ολοκληρώθηκε η τρίτη και τελευταία επέμβαση για την αναδόμηση του στήθους με την τοποθέτηση μόνιμων εμφυτευμάτων, «η οποία πήγε εξαιρετικά καλά, βάζοντας τέλος σε αυτό το χειρουργικό της ταξίδι» περιγράφει στο blog της η Κρίστι Φανκ.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε η διάσημη ηθοποιός, για την επούλωση των πληγών της μετά την επέμβαση και προκειμένου να μην μολυνθεί.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...