Τζον Γκαλιάνο: «Ημουν κάτω από τη γη, έτοιμος για ψυχιατρικό άσυλο»

Τζον Γκαλιάνο: «Ημουν κάτω από τη γη, έτοιμος για ψυχιατρικό άσυλο»
Εξαιρετικά ταλαντούχος, σκανδαλωδώς αλαζόνας, «αυτοκτονικός» χάρη στο αντισημιτικό ξέσπασμά του εναντίον θαμώνα σε μπαρ του Παρισιού, τρόφιμος έκτοτε ουκ ολίγων κέντρων απεξάρτησης, ο Τζον Γκαλιάνο έδωσε την «πρώτη του νηφάλια» – κατά τον ίδιο – συνέντευξη.
«Ημουν έτοιμος να καταλήξω σε ψυχιατρικό άσυλο, η απλά έξι πόδια κάτω από τη γη, αλλά είμαι ευγνώμων για ό,τι συνέβη. Έχω μάθει τόσα πολλά για τον εαυτό μου. Είμαι ζωντανός», είπε στο Vanity Fair και επανέλαβε την βαθιά λύπη του για εκείνο επαίσχυντο βίντεο, στο οποίο ακουγόταν να λέει «Λατρεύω τον Χίτλερ». «Η μητέρα σου, οι πρόγονοί σας θα πρέπει να ήταν σε θαλάμους αερίων, θα έπρεπε να είναι νεκροί», έλεγε αλλόφρων στο θαμώνα που δέχτηκε τα πυρά του.

Δήλωσε ότι τα προβλήματά του με την κατάχρηση ουσιών είχαν γίνει τόσο σοβαρά, που θα μπορούσε να είχε πεθάνει αν ντροπιασμένος δεν υποχρεωνόταν να ζητήσει βοήθεια.
Ο Γκαλιάνο, απολύθηκε από τον οίκο Dior το 2011, μετά το σάλο που προκάλεσε η αντισημιτική του επίθεση εναντίον θαμώνα σε καφέ του Παρισιού. Γαλλικό δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τις δημόσιες προσβολές με βάση την καταγωγή, το θρήσκευμα, τη φυλή ή την εθνικότητα.

Μπουκάλια βότκας, εκατοντάδες χάπια, συνεχή black out. Λέει ότι δεν θυμάται τι ακριβώς είχε πει εκείνη την αποφράδα μέρα. «Δεν είχα κοιμηθεί για πέντε ημέρες».
Αποκάλυψε, επίσης, ότι η πτώση του στα μάτια του κόσμου της μόδας ήταν τέτοια, που η μοναδική που μπήκε στον κόπο να τον επισκεφτεί στο κέντρο αποτοξίνωσης της Αριζόνα, όπου έμεινε για πού καιρό, ήταν η Λίντα Εβαντζελίστα.

Ο Τζον Γκαλιάνο δρομολογεί τώρα μια προσπάθεια αποκατάστασης της εικόνας του, αλλά ο δρόμος της επιστροφή δεν διαφαίνεται ομαλός. Τον περασμένο μήνα η κορυφαία σχολή design της Νέας Υόρκης Parsons ακύρωσε ένα τριήμερο σεμινάριο του Γκαλιάνο, λόγω μιας ένστασης που συγκέντρωσε χιλιάδες υπογραφές.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...