Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Αλλάζει ντύσιμο για να μην προκαλεί στη Σαουδική Αραβία – Τέλος τα ντεκολτέ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Ριάντ μαζί με την σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τα πέντε παιδιά του μετά την υπογραφή του «χρυσού» συμβολαίου με την Αλ Νασρ.

Ωστόσο τα πράγματα στο συντηρητικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας δεν θα κυλήσουν πολύ εύκολα για τη σύντροφό του και θα την αναγκάσουν να κάνει κάποιες αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα, η Ροντρίγκεζ θα πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που ντύνεται δημόσια και εφεξής ​​θα πρέπει να συμμορφώνεται με τον νόμο περί δημόσιας ευπρέπειας.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ντύνεται με σεμνότητα και κομψότητα, χωρίς ντεκολτέ, χωρίς στενά ρούχα, χωρίς κοντά ρούχα και, εν ολίγοις… χωρίς να φαίνεται πολύ δέρμα.

shutterstock_1649664625
H σύντροφος του Ρονάλντο δεν θα μπορεί πλέον να φοράει ό,τι θέλει

Πέρα από τα ρούχα, όμως το ζευγάρι καλείται να αντιμετωπίσει ένα ακόμη θέμα. Οι αυστηροί θρησκευτικοί νόμοι της Σαουδικής Αραβίας θα μπορούσαν να αποτελέσουν εμπόδιο στη σχέση τους, αφού ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο δεν είναι παντρεμένοι.

Σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης, οι αρχές θα αγνοήσουν το αδίκημα σε αυτή την υπόθεση. Η ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία επικαλείται τις δηλώσεις δύο δικηγόρων από τη Σαουδική Αραβία, στην περίπτωση του διεθνή άσου και της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ οι αρμόδιες Αρχές στη Σαουδική Αραβία θα κάνουν τα «στραβά μάτια»: «Αν και οι νόμοι ακόμα απαγορεύουν την συμβίωση χωρίς τα έγγραφα ενός γάμου, οι Αρχές έχουν αρχίσει να κάνουν τα “στραβά μάτια” και δεν συλλαμβάνουν κανέναν».

shutterstock_1517530436
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο καλείται να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στη χώρα που μετακομίζει με τη σύντροφο και τα παιδιά του

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...