Τζούλια Αλεξανδράτου: Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της

Ενα υγιέστατο κορίτσι έφερε στη ζωή η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το μοντέλο, που έγινε για πρώτη φορά μητέρα, αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση με μια φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της, Πάρις.

Οπως αποκάλυψε η ίδια, η ζωή της τώρα ξεκινά και έχει ότι πάντα ονειρευόταν. «Το μωρό μου η Paris γεννήθηκε! Σε αγαπάμε. Καλώς ήρθες. (9 μήνες πέθανα). Κανείς δεν θα κατανοήσει το ταξίδι της ζωής μας. Η ζωή σου είναι δική σου. Είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημενή. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι θέλω. Είσαι τα πάντα», έγραψε στην ανάρτησή της η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου
Η Τζούλια Αλεξανδράτου τα τελευταία χρόνια κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, ενώ λίγες είναι και οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Επίσης, πάντα φροντίζει να μην αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Σε συνέντευξή της στο glance.gr τον Αύγουστο του 2022 είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!».

Χτες η Τζούλια Αλεξανδράτου, πέρα από τις φωτογραφίες με το μωρό, δημοσίευσε και μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της όπου ανταλλάσσουν ένα φιλί, προσθέτοντας πως όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για εκείνον και τη ζωή τους να μπουν στο only fans.

Πηγή: iefimerida.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...