Τζώνη Καλημέρης: Ποια αποκάλεσε τηλεοπτικό ζώο;

Τζώνη Καλημέρης: Ποια αποκάλεσε τηλεοπτικό ζώο;
Στην παρουσίαση του καινούριου βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη βρέθηκε ο Τζώνη Καλημέρης όπου μίλησε για την παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο τούνελ», για τον Νίκο Μουτσινά, τον Γιώργο Λιάγκα και την Ναταλία Γερμανού που χαρακτήρισε «τηλεοπτικό ζώο».

Για την Αγγελική Νικολούλη
«Μου είχε προτείνει το ’97 να κάνω μία εκπομπή και εγώ με τη μεγάλη σοφία η οποία με διακρίνει της είχα πει τότε “άμα κάνω εκπομπή με εσένα παρουσιάστρια ” θα την βλέπουν μόνο οι συγγενείς σου. Με διέψευσε πλήρως, έπεσε πάρα πολύ έξω»

Για τον Νίκο Μουτσινά και το «Δέστε τους»
«Το Δέστε τους φέτος διανύει μία εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν. Δεν θα ήθελα να δω τον Νίκο να φεύγει από εκεί. Αλλά δική του είναι η απόφαση!»

Για τη Ναταλία Γερμανού
«Η Ναταλία είναι ένας τηλεορασάνθρωπος, ένα τηλεοπτικό ζώο -όπως όλοι μας-που ξέρει να προσαρμόζεται, να εκτιμάει, να βλέπει, να διορθώνει, να προσθέτει και να αφαιρεί. Και νομίζω το έκανε σε κάποιο βαθμό. Η ίδια έγινε καλύτερη. Και το επιβεβαίωνουν και τα νούμερα

Για τον Γιώργο Λιάγκα στην παρουσίαση του The Voice:
«Ένας εξαιρετικά έμπειρος με πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ άνθρωπος, ο οποίος δεν μπορεί να χάσει, δεν μπορεί το κάνει κακά αυτό που θα παρουσιάσει. Δεν είναι δυνατόν. Μπορεί να μην κάνει την έκπληξη. Δεν τον φοβάμαι τον Γιώργο».

Δείτε το video:

{youtube}1V8d0c1f7_I{/youtube}

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...