Βουβός θρήνος στη Μύκονο, όπου σε λίγη ώρα, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη (13.01.2022) στο τροχαίο στη Βούλα.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, το εκκλησάκι του Αγίου Λουκά στη Μύκονο, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία, έχει κατακλυστεί από στεφάνια που έχουν στείλει συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες αλλά και υπάλληλοι του Τζώρτζη Μονογυιού, που ακόμη δεν έχουν ξεπεράσει το σοκ από το θάνατο του στο τροχαίο που έγινε στη Βούλα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στις 13:00 το μεσημέρι σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς παράκληση της οικογένειας ήταν να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας κατά της Covid – 19.

Στη Μύκονο όλα είναι πένθιμα, αφού ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα. Όλοι οι κάτοικοι της Μυκόνου έχουν μόνο τα καλύτερα να πουν για τον 45xρονο επιχειρηματία και οικογένεια του.

Συγκλονίζει ακόμη μια λεπτομέρεια που έρχεται στο φως. Ο Τζώρτζης Μονογυιός θα ταφεί με το κοστούμι που φορούσε στην πιο ευτυχισμένη ζωή της ζωής του: στον πολιτικό του γάμο με την Αθηνά Κοντοπάνου.

Είναι το κοστούμι που φορά στη φωτογραφία που ανέβασε χθες το βράδυ η αδερφή του Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής της ΝΔ. Αποφασίστηκε να οδηγηθεί μ’ αυτό στην τελευταία του κατοικία και η ίδια φωτογραφία να μπει στο μνήμα του, γιατί, όπως ειπώθηκε στο Πρωινό, την αγαπούσαν τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του.

Η Αθηνά Κοντοπάνου έμαθε μόλις χθες ότι ο σύζυγός της δεν ζει μετά το τροχαίο. Η 35χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά πλέον δεν κινδυνεύει η ζωή της. Ήθελε να είναι παρούσα στην κηδεία του άντρα της αλλά οι γιατροί της το απαγόρευσαν.

Πηγή: newsit.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...