Τηλεοπτική σειρά γίνεται ο ιερός βίος του αγίου Παϊσίου: Πού γίνονται τα γυρίσματα – Ποιος ηθοποιός τον υποδύεται!

Τηλεοπτική σειρά γίνεται ο ιερός βίος του αγίου Παϊσίου: Πού γίνονται τα γυρίσματα – Ποιος ηθοποιός τον υποδύεται!
paisios

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η απόφαση να γίνει τηλεοπτική σειρά ο ιερός βίος του αγίου Παϊσίου, του μοναχού του 20ού αιώνα που έγινε ευρέως γνωστός για τον ασκητικό βίο του και το θαυματουργό έργο του και ο οποίος αγιοποιήθηκε από την Ορθόδοξη Εκκλησία στις 13 Ιανουαρίου, ενώ η μνήμη του εορτάζεται στις 12 Ιουλίου, με τους πιστούς να συρρέουν κατά χιλιάδες για να προσευχηθούν στον τάφο του στη Μονή Αγίου Θεολόγου.

Η τηλεοπτική σειρά με σκηνοθέτη τον Στάμο Τσάμη των τηλεοπτικών επιτυχιών «Μπρούσκο», «Τατουάζ» θα έχει δύο κύκλους και θα είναι ελληνοκυπριακής παραγωγής. Η σειρά θα προβληθεί στην COSMOTE TV και θα πρωταγωνιστούν Έλληνες και Κύπριοι ηθοποιοί, όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου (που θα υποδυθεί τον Άγιο Παΐσιο σε μεγάλη ηλικία), η Σμαράγδα Σμυρναίου, η Χριστίνα Παυλίδου, ο Δημήτρης Δρόσος και ο Δημήτρης Σμυρναίου, όπως αναφέρει το espressonews.

Τα γυρίσματα για το τηλεοπτικό εγχείρημα ξεκίνησαν στον Δήμο Κόνιτσας, περιοχή στην οποία άλλωστε έζησε τα περισσότερα χρόνια του βίου του ο άγιος Παΐσιος και μάλιστα μόνασε στην Ιερά Μονή Παναγίας Στομίου. Γυρίσματα θα γίνουν, επίσης, στην Αθήνα και στα Ιωάννινα, και θα διαρκέσουν όλο τον Σεπτέμβριο. Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Κόνιτσας τόνισε ότι πρόκειται για μια παραγωγή μεγάλης εταιρίας του οπτικοακουστικού κλάδου, η οποία θα προβάλλει την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του τόπου, με την αρωγή κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών και με τη συμμετοχή αρκετών δημοτών της περιοχής.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...