Τηλεοπτικό σταθμό ετοιμάζει το Twitter

Τηλεοπτικό σταθμό ετοιμάζει το Twitter
Φήμες θέλουν το Twitter να συνεργάζεται με παραγωγούς του Χόλιγουντ με στόχο τη δημιουργία πρωτότυπων τηλεοπτικών εκπομπών για την ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με το Ad Week η microblogging ιστοσελίδα είναι πιθανό να εγκαινιάσει ένα από αυτά τα πρότζεκτ ακόμα και μέσα στη φετινή χρονιά – καθώς το Twitter έχει ήδη …
ξεκινήσει την προώθηση της ιδέας σε μερικούς επιλεγμένους διαφημιστές.

Στελέχη του Twitter αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες. Οι ίδιες πηγές περιγράφουν τα τηλεοπτικά προγράμματα που ετοιμάζει το Twitter ως κάτι παρόμοιο με τα ριάλιτι του MTV «The Real World» και «The Hills», μόνο που οι χρήστες θα μπορούν να αλληλεπιδρούν και να συμμετέχουν σε πραγματικό χρόνο με κάποιο τρόπο. Οι υπεύθυνοι εξετάζουν επίσης το ενδεχόμενο η εκπομπή να φιλοξενείται σε μια ξεχωριστή ιστοσελίδα, όπως την events page που εγκαινίασε τον Ιούνιο σε συνεργασία με τη Nascar (δείτε εδώ).

Άλλη πηγή του χώρου προσθέτει ότι αυτές οι συζητήσεις αφορούν στην εισαγωγή περιεχομένου στην κορυφή της ιστοσελίδας του Twitter που είτε θα παράγει και διαχειρίζεται το ίδιο είτε απλά θα το φιλοξενεί.

Οι πληροφορίες τονίζουν ότι το Twitter στην πραγματικότητα στοχεύει πολύ ψηλότερα από απλά να ξεκινήσει άλλη μια διαδικτυακή εκπομπή. Θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος καταναλώνει και ανακαλύπτει περιεχόμενο. Εν ολίγοις το Twitter εξελίσσεται ταχύτατα σε αυτό που αναμενόταν να εξελιχθεί εδώ και πολύ καιρό: μια εταιρεία μίντια…
enimerosi24.gr

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...