Ξεφάντωσαν με την ποδηλασία Ευπαλίου, μικροί και . . .  μεγάλοι, δίνοντας βροντερό παρών σε μια εκδήλωση που την καθιέρωσαν οι ίδιοι σε θεσμό.

Δεκάδες ποδηλάτες συμμετείχαν στην “2η Ποδηλασία 2021” που πραγματοποίησαν 6 Σύλλογοι της Π.Ε. Ευπαλίου με την  αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλάτου και του Δήμου Δωρίδας.

Τα μικρά παιδιά έτρεξαν την διαδρομή των 4 χιλιομέτρων και τα μεγαλύτερα των 10 χιλιομέτρων που ήταν Ευπάλιο – Τρίγωνα Πευκακίου – Γρηγορίτικα – Καστράκι – Ευπάλιο.

Στην ποδηλασία αυτή δεν υπάρχουν νικητές και στους συμμετέχοντες κληρώθηκε ένα ποδήλατο που προσέφερε το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας Γιάννης Αυγεράκης, αναμνηστικές φανέλες και φωτάκια ποδηλάτου από τον Πρόεδρο της Ένωσης εκ Δροσάτου Καταγομένων Μπάμπη Αλεξανδρή και 3 κράνη από την Ένωση Ευπαλιωτών Δωρίδας.

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν δόθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι  με τ΄ όνομά τους.

Άψογη η οργάνωση, με την Αστυνομία να προπορεύεται και να παρακολουθεί την κυκλοφορία, τον γιατρό Γιώργο Κόκκινο να είναι παρών για κάθε ενδεχόμενο, τα παιδιά των Φιλ.Μοτ.Ε. να συνοδεύουν με τις μοτοσυκλέτες τους ποδηλάτες και τους ανθρώπους του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race με επικεφαλής τον Άκη Ζέρβα να προσφέρουν κάθε βοήθεια και νερά στη διαδρομή για ξεδίψασμα και ο πρόεδρος του Ευπαλίου Κώστας Τσιούστας με το μικροσκοπικό “πόνυ του” ακολουθώντας ξεκούρασε στην καρότσα του κάποια μικρά παιδάκια που κουράστηκαν παραπάνω!

Όλοι κατευχαριστημένοι κι έδωσαν ραντεβού στην “3η Ποδηλατοβόλτα 2022” το επόμενο καλοκαίρι..

Για την ιστορία την εκδήλωση οργάνωσαν η Ένωση Ευπαλιωτών Δωρίδας, η Ένωση των εκ Δροσάτου Δωρίδας Καταγομένων, ο Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race, o Δωρικός Χορευτικός Όμιλος Δ.Ε. Ευπαλίου, οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου (Φιλ.Μοτ.Ε) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου.

Γενικός Τελετάρχης της εκδήλωσης ο πανταχού παρών σε όλα Μπάμπης Αλεξανδρής.

doridanews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...