Την ακολουθεί ανά την υφήλιο και βγάζει ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες

Δεν ήξερε αν έπρεπε να κολακευτεί ή να… καλέσει την αστυνομία μια ξανθιά μπλόγκερ που ταξιδεύει σε διάφορες περιοχές του κόσμου και μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στο Instagram μαγευτικές φωτογραφίες, όταν ανακάλυψε ότι μια άλλη γυναίκα την ακολουθούσε εδώ και καιρό κατά πόδας, αντιγράφοντας κάθε της κίνηση και δημοσιεύοντας το ίδιο υλικό.

Η Lauren Bullen και το αγόρι της Jack Morris ταξιδεύουν ανά την υφήλιο και μοιράζονται στιγμιότυπα από την αξιοζήλευτη ζωή τους με περισσότερους από δύο εκατομμύρια φαν τους στην πλατφόρμα του Instagram. Κάποια στιγμή ωστόσο, η 23χρονη αυτοδίδακτη φωτογράφος ανακάλυψε ότι μια μελαχρινή μπλόγκερ μαζί με τον σύντροφό της αντέγραφαν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια των φωτογραφιών τους στον δικό τους λογαριασμό με αποτέλεσμα φυσικά να… σοκαριστεί.

«Όταν είδα τις φωτογραφίες “φρίκαρα” και αναστατώθηκα αρκετά», είπε η Bullen στην αυστραλιανή Daily Mail. Σύμφωνα με την ίδια, η «μιμήτρια» είχε αντιγράψει τα ρούχα, τις πόζες και τo styling σε πάνω από 20 φωτογραφίες του ζευγαριού. Μερικές ήταν πανομοιότυπες ενώ άλλες διέφεραν σε ελάχιστα πράγματα, γεγονός που υποδηλώνει ότι η δημιουργός του λογαριασμού @diana_alexa είχε κάνει αρκετή έρευνα για τα ταξίδια και τη ζωή του… ειδώλου της.

Μεταξύ των πανομοιότυπων φωτογραφιών, αυτές που προκαλούν περισσότερη εντύπωση έχουν τραβηχτεί από τις δύο γυναίκες στην Ελλάδα (Σαντορίνη), την Ισπανία, το Μαρόκο και τη Ρώμη.

Μπορεί η ακρίβεια της μίμησης να προκαλεί εύλογη ανησυχία στην μπλόγκερ Bullen, ωστόσο δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει ότι η… φανατική οπαδός της (η οποία έκανε τον λογαριασμό της ιδιωτικό πριν από λίγο καιρό) έκανε εξαιρετική δουλειά. «Δεν tag-άρω όλα τα ρούχα που φοράω, ούτε τα κοσμήματα, έτσι σίγουρα θα της πήρε πολύ χρόνο να εντοπίσει τις μάρκες, μια προς μια, και να τις αγοράσει. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι όλα αυτά, όπως και οι διαμονές σε ακριβά ξενοδοχεία και τα αεροπορικά εισιτήρια δεν κοστίζουν και λίγο», αναφέρει η 23χρονη, η οποία έχει την ευχέρεια να κάνει τόσα ταξίδια λόγω των συμφωνιών που έχει συνάψει με εταιρίες που προωθεί.

Η κα Bullen δήλωσε στην Daily Mail ότι επικοινώνησε με την «μιμήτριά» της το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και ότι θα προσπαθήσουν να διευθετήσουν ειρηνικά το ζήτημα μεταξύ τους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...