Την επανέναρξη του πρωταθλήματος ζήτησε η Super League 2

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος ζήτησε η Super League 2

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος ζήτησε η Super League 2


19/05/2020 – 21:35

Υπέρ της συνέχισης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος τάχθηκαν οι 12 ομάδες της Super League 2 στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε.

Οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα να σταλεί αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις, ενώ κατέθεσαν αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Παράλληλα συζητήθηκε και το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ομάδες σε ενδεχόμενο επανεκκίνησης. Όπως αναφέρθηκε τα τεστ για κάθε ομάδα αναμένεται να κοστίσουν περίπου 2.000 – 2.500 ευρώ, ωστόσο το κόστος θα ανεβαίνει όσο γίνονται περισσότεροι επανέλεγχοι. 

Αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί, προτείνεται ως ημερομηνία επανέναρξης η 12η ή η 18η Ιουνίου, καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές και δέκα αγωνιστικές των πλέι οφ.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...