Την Ναύπακτο και το Πλατυγιάλι επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αιτ/μιας Βασίλης Αντωνόπουλος

Με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων της Ναύπακτου συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος. Κατά την επίσκεψη του στη Ναύπακτο ο κ. Αντωνόπουλος συνοδεύονταν από υπηρεσιακούς παράγοντες και συζήτησε με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων την γενικότερη οικονομική κατάσταση, τα προβλήματα των επαγγελματιών και τις ανησυχίες τους για τις εν γένει εξελίξεις.

 

Ο κ. Αντωνόπουλος τους διαβεβαίωσε για την προσπάθεια που καταβάλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την διευκόλυνση τους, μέσω των Υπηρεσιών της, και υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια θα βρίσκεται διαρκώς σε επαφή μαζί τους προκειμένου να αντιμετωπίζουν από κοινού τα προβλήματα που προκύπτουν. Ενώ ειδική αναφορά έκανε στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα για την αναθέρμανση της οικονομίας σε περιφερειακή κλίμακα, τόσο μέσω της υλοποίησης του ΕΣΠΑ όσο και μέσω άλλων δράσεων που αποβλέπουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας. 

Την Παρασκευή ο κ. Αντωνόπουλος, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος και Υποδομών Νίκο Υφαντή, επισκέφθηκαν το Πλατυγιάλι Αστακού όπου και συναντήθηκαν με τον Δ. Κολόνια , υπεύθυνο της ΑΚΑΠΟΡΤ Α.Ε. , η οποία αποτελεί και τον φορέα διαχείρισης του λιμανιού. Ο Β. Αντωνόπουλος για το Πλατυγιάλι σε δήλωση του τόνισε ότι «από το 1984 μέχρι και σήμερα έχουν ψηφιστεί νόμοι, έχουν κατατεθεί επιχειρησιακά σχέδια αξιοποίησης, έχουν γίνει συμφωνίες, έχουν πραγματοποιηθεί διαδηλώσεις, έχουν κατατεθεί επερωτήσεις, έχουν δοθεί διαλέξεις, έχουν γίνει όνειρα ανάπτυξης, έχουμε εξαντλήσει κάθε θεωρητική προσέγγιση δυνατοτήτων και αξιοποίησης και βρισκόμαστε 27 χρόνια μετά, με έτοιμες υποδομές, αλλά χωρίς ανάλογο οδικό δίκτυο πρόσβασης και χωρίς επενδυτές. Οφείλουμε να ξαναπιάσουμε το νήμα από την αρχή».

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...