Την πίτα του έκοψε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου

Ο ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ έκοψε την πίτα του και τίμησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Παράρτημα Ναυπάκτου.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου στο κατάμεστο «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, σε μια λαμπρή εκδήλωση με πρωταγωνιστές όλα τα παιδιά των ακαδημιών του, που συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό στη φετινή γιορτή του συλλόγου. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από την Αντιπρόεδρο του ΠΑΣ Ναυπάκτου κα. Φωτεινή Ράμμου, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Ναυπάκτου για την παρουσία του στις αγωνιστικές δραστηριότητες του Συλλόγου. Την εκδήλωση άνοιξαν οι αθλητές των ακαδημιών , που χάρισαν πλούσιο θέαμα στους γονείς και στους φίλους της ομάδας καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, σκυταλοδρομίες, διελκυστίνδα και παιχνίδια basket.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο κλειστό βρέθηκαν περίπου 200 αθλητές όλων των τμημάτων του ΠΑΣ (ακαδημίες, προμίνι, μίνι, κορασίδες, παμπαίδες, παίδες, έφηβοι) και φυσικά οι παίκτες της ανδρικής ομάδας που βοηθούσαν τους «μικρούς» στα παιχνίδια. Στην εκδήλωση η οποία αγκαλιάστηκε από πλήθος φίλων και μελών της αθλητικής οικογένειας παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Γκίζας, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Τσουκαλάς, ο Πρόεδρος του Σταδίου κ. Μίχος και μέλη της επιτροπής Διοίκησης Σταδίου. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Σημαιών, εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τη σημασία του αθλητισμού και τις αξίες που θα αποκομίσουν στη ζωή τους μέσα από αυτή τη διαδικασία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ιδιαίτερη αναφορά δόθηκε από τον Τεχνικό Διευθυντή του ΠΑΣ Ναυπάκτου Γιώργο Σταθάτο, για τη συστηματική δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο και την προσδοκία να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από το να αποδώσουν ποιοτικότερο αθλητικό έργο και υποδομές στους αθλητές ενώ ανέφερε επιγραμματικά τις διακρίσεις των τμημάτων υποδομής για τη φετινή χρονιά. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της ομαδικής και συλλογικής προσπάθειας, τους χορηγούς της ομάδας καθώς και τους κατόχους των Καρτών Διαρκείας για την πολύτιμη οικονομική βοήθεια και κυρίως τους γονείς των αθλητών και αθλητριών, που καθημερινά συμβάλλουν στο αθλητικό έργο του συλλόγου.


Παράλληλα έγινε ενημέρωση από τον προπονητή του παιδικού τμήματος Θεόφιλο Ζησιμόπουλο για την μεγάλη διάκριση που πέτυχε η Ακαδημία του Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ καθώς επιλέχθηκε στις πενήντα (50), μεταξύ εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανά την Ελλάδα, στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ».
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το αρτοποιείο – Αναγνωστόπουλος, το Ζαχαροπλαστείο Νικολάου-Τραντά, ο Σπύρος Τσέλιος – γενικό εμπόριο και ο Δημήτρης Ιωάννου – ηχητική κάλυψη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το μοίρασμα της βασιλόπιτας με τους τυχερούς αθλητές να κερδίζουν μπάλες και φούτερ της ομάδας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...