Την σπίτωσε! Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ μένουν μαζί στο παλάτι (ΦΩΤΟ)

main

Λίγες ημέρες μόνο πέρασαν από τότε που το παλάτι του Κένσιγκτον – με μία πρωτοφανή για τα δεδομένα κίνηση – επιβεβαίωσε δημοσίως ότι ο πρίγκιπας Χάρι διατηρεί δεσμό εδώ και ένα μήνα με την αμερικανίδα ηθοποιό, Μέγκαν Μαρκλ.

Τώρα, η Daily Mail δημοσιεύει φωτογραφίες με την αμερικανίδα ηθοποιό της ταινίας «Suits» να μπαίνει στο παλάτι του Κένσιγκτον, το οποίο αποτελεί την κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

1

Η ηθοποιός κουβαλούσε τσάντες με τα ψώνια που είχε κάνει από τα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων που βρίσκονται στην Kensington High Street, όπου και παραδοσιακά κάνουν τα ψώνια τους οι πριγκίπισσες που μένουν στο ομώνυμο παλάτι.

2

Παρότι δεν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας η Αμερικανίδα ηθοποιός ακολούθησε χθες το… πρωτόκολλο και έκανε τα ψώνια της από τα εν λόγω μαγαζιά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Χάρι και η Μέγκαν μένουν στο Nottingham Cottage, ένα από τα σπίτια του συμπλέγματος του παλατιού του Κένσιγκτον.

3

Φορώντας ένα μαύρο μπουφάν, τζόκεϊ και ψηλές μπότες, η αμερικανίδα ηθοποιός απαθανατίστηκε να περιμένει έξω από το παλάτι να της ανοίξουν την πύλη με τις σακούλες στα χέρια.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...