Ευχάριστα νέα θα ανακοινώσει για την μεταστέγαση του αστυνομικού μεγάρου Αιτωλίας την Τετάρτη ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όπως έκανε γνωστό μέσα από το facebook ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Λιβανού

Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το #Μεσολόγγι, τον συνάδελφό μου Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, την ερχόμενη Τετάρτη 04/08/2021, για την έναρξη της υλοποίησης του έργου μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους συνέβαλαν, με αξιοπιστία και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση του εξαιρετικά σημαντικού αυτού έργου για την #ΕΛΑΣ και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της #Αιτωλίας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ, τις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛΑΣ Αιτωλίας για την υπομονή που επέδειξαν, εργαζόμενοι με σθένος και υψηλό φρόνημα καθήκοντος, σε ανθυγιεινές και δύσκολες συνθήκες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...