Της πάει ο πεζόδρομος.Όμορφες εικόνες από το λιμάνι της Ναυπάκτου.Βίντεο-Φωτο

Σάρκα και οστά αρχίζει και παίρνει ο δρόμος που διέρχεται από το λιμάνι της Ναυπάκτου.Αναμφίβολα και πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι εργασίες,οι επαγγελματίες της αναψυχής,έχουν φροντίσει να εκμεταλλευτούν το κλείσιμο του δρόμου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στην πόλη.

Όσο για τις παράπλευρες απώλειες της πεζοδρόμησης που είναι η εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων από τον λεγόμενο πάνω δρόμο ή υποχρεωτική κίνηση των διερχόμενων από δυτικά μέσω περιμετρικής προκειμένου να φθάσουν στο κέντρο ή στο ανατολικό κομμάτι,είναι μια σοβαρή περίπτωση που θα πρέπει να εξεταστεί.

Κι εκεί θα μπουν όλες οι παράμετροι.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία εικόνα !!!! Τον δρόμο ή τον πεζόδρομο τον γεμίσατε τραπέζια ;;;;;
    Ωραία προτεραιότητα δίνετε στον πεζό !!!!

  2. Κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας; Τραπεζοκαθισματόδρομος είναι αυτό που έγινε στο λιμάνι αφού με το σούρουπο ακόμη και ο μικρότερος διάδρομος για τη διέλευση των πεζών έχει καταληφθεί από τραπεζοκαθίσματα. Κρίμα γιατί έτσι απαξιώνεται η ανάγκη πεζοδρόμησης (με αυστηρούς κανονες που θα τηρούνται) για να μπορούν όλοι να απολαύσουν μια περατζάδα στο λιμάνι μας.
    Αλλά τι περιμένεις όταν ακόμα και αντιδήμαρχοι κάθονται με απλωμένη την αρίδα τους (φαρδιοί – πλατιοί) καταμεσίς στον “υποτιθεμένο” διάδρομο του πεζόδρομου.
    Αν και δεν περιμένω να δημοσιεύσεται τέτοιες αλήθειες τουλάχιστον κοιτάξτε πέρα από τη μύτη σας και μην αφήσετε κάτι όμορφο να καταστραφεί εν τη γενέσει του.

  3. Η ιστορία της ανάπλασης στο λιμάνι Τελικά είναι να στρώσουν στο οδόστρωμα τραπεζοκαθησματα ???. Αιδώς Αργειοι !! Ντροπή Ντοπη … Η ανάπτυξη του καφέ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...