Τη ΔΕΗ και τα υδροηλεκτρικά θέλουν να μας φάνε οι Γερμανοί!

Αθλιος εκβιασμος για να κλεισουν την αξιολογηση

Αιμα και σαρκα ζητουν οι νεοι Γκεσταπιτες

Αλεξη, διωξτους και μην τους δινεις τιποτε

Στην αθλιότητα των εκβιασμών καταφεύγουν οι ξένοι τοκογλύφοι, για να αρπάξουν ό,τι έχει απομείνει από τη δημόσια περιουσία.

Οι λεγόμενοι θεσμοί εκτός από τις περικοπές στις συντάξεις και τη μείωση του αφορολόγητου, απαιτούν τώρα να πάρουν ως δώρο τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τις λιγνιτικές μονάδες και βέβαια τζάμπα ολόκληρη τη ΔΕΗ!

Προκλητικοί και ανάλγητοι έφτασαν σε σημείο να σύρουν ακόμα και τον πρόεδρο της ΔΕΗ στη λεγόμενη διαπραγμάτευση, για να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα φιλέτα της εταιρείας και τον τρόπο με τον οποίο θα τα εκχωρήσουν σε Γερμανικά μεγαθήρια…

Οι παράλογες απαιτήσεις και ο διαρκής εκβιασμός της τρόικας, έχουν εξοργίσει τα κυβερνητικά στελέχη, που σηκώνουν το βάρος της διαπραγμάτευσης.

Για να διασώσει τις μονάδες παραγωγής ρεύματος από τα ξένα αρπακτικά, ο αρμόδιος υπουργός Γ. Σταθάκης παρουσίασε εναλλακτική πρόταση, που προβλέπει τη δημιουργία και στη συνέχεια την πώληση θυγατρικών της ΔΕΗ, στον τομέα της προμήθειας ρεύματος.

Η τρόικα όμως επιμένει και απαιτεί την πώληση όλων των μονάδων παραγωγής!!!

Μια τέτοια εξέλιξη οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη ΔΕΗ σε απαξίωση και πτώχευση, ενώ οι διάφοροι αεριτζήδες θα αρπάξουν στο τζάμπα επενδύσεις που στοίχισαν στον Έλληνα φορολογούμενο δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ τα τιμολόγια του ρεύματος θα εκτοξευθούν στα ύψη και εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που είναι άνεργοι και πεινάνε, θα μείνουν χωρίς ρεύμα όπως στην Κατοχή!

Η τρόικα εμμένει και στην περικοπή των συντάξεων. Έχει βάλει στο στόχαστρο όλες τις συντάξεις που είναι πάνω από τα εξακόσια ευρώ και βεβαίως τις λεγόμενες προσωπικές διαφορές, η κατάργηση των οποίων θα μετατρέψει τις συντάξεις που απέμειναν, σε επιδόματα πείνας.

Οι ξένοι τοκογλύφοι έχουν πέσει σαν γύπες να ξεσκίσουν τις σάρκες και να πιούν το αίμα του ελληνικού λαού.

Αυτή η προκλητική και τραμπούκικη συμπεριφορά δεν μπορεί να συνεχιστεί ούτε και είναι διαχειρίσιμη πολιτικά και κοινωνικά.

Ο πρωθυπουργός οφείλει να προειδοποιήσει τόσο τους απεσταλμένους των ξένων τοκογλύφων όσο και την Μέρκελ, που θεωρεί την Ελλάδα κατεχόμενη χώρα, ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο!

Αντί να οδηγηθούμε σε εξευτελιστικές συμφωνίες που θα έχουν εφιαλτικές συνέπειες για το σύνολο της κοινωνίας, είναι καλύτερα να διώξουμε με τις κλοτσιές τους ξένους τοκογλύφους.

Μάλιστα αν προκηρυχθεί και ένα δημοψήφισμα τώρα που η κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εκτροχιαστεί, τότε η Μέρκελ θα παρακαλάει να κλείσει την αξιολόγηση, ακόμα και αν αρχίσουμε εμείς τις απαιτήσεις και τους εκβιασμούς.

Είναι σίγουρο ότι οι Αμερικανοί και ειδικά ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, θα χαρεί πολύ μια γενικευμένη κρίση στην Ευρωζώνη, η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα η Γερμανική κατοχή.

Άλλωστε οι Αμερικανοί υποστηρίζουν δημόσια την ανάγκη για τη διάλυση της Γερμανοκρατούμενης Ευρωζώνης, προκειμένου να αναπτυχθούν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, τις οποίες ληστεύει τώρα το Βερολίνο, σωρεύοντας πλεονάσματα – μαμούθ.

Το δημοψήφισμα είναι η μόνη λύση για το λαό, τη χώρα και την ίδια την κυβέρνηση.

Γιατί τα μνημόνια καταστρέφουν την οικονομία, εξαθλιώνουν το λαό – ήδη είμαστε η τέταρτη φτωχότερη χώρα στον κόσμο – και διαλύουν ό,τι απέμεινε από το πολιτικό σύστημα.

Κανένα κόμμα που υπέγραψε και διαχειρίστηκε μνημόνιο, δεν μπόρεσε να αντέξει.

Μέσα σε δύο χρόνια μνημονίου διαλύθηκε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχε διορίσει τη μισή Ελλάδα και είχε ένα γιγαντιαίο πελατειακό σύστημα.

Καταλαβαίνετε τι έχει να πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο ο ελληνικός λαός έφερε στην εξουσία, για να διώξει τους τοκογλύφους και να απελευθερώσει την Ελλάδα.

Ένα τέταρτο μνημόνιο που θα περιλαμβάνει μείωση των συντάξεων, αύξηση της φορολογίας και εκποίηση δημόσιας περιουσίας θα γκρεμίσει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.

Γι΄ αυτό ο Αλέξης θα πρέπει να πάρει τολμηρές αποφάσεις και να διώξει τώρα τους Γκεσταπίτες, πριν είναι αργά για το λαό και το έθνος.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/273482-Te-DEE-kai-ta-ydroelektrika-theloyn-na-mas-phane-oi-Germanoi ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...