Τι απαντούν οι ΑΝΕΛ στο Ποτάμι

«Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ»                                                 

Στο Ποτάμι απάντησε με ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση του Ποταμιού νωρίτερα με τίτλο «Το κλάμα του Καμμένου και το δράμα της χώρας».

«Πάντα εμπαθής και εχθρικός προς την Εκκλησία ο γνωστός κ. Θεοδωράκης, έχει ξεπεράσει πια τα όρια της ύβρεως», επισημαίνει η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Ως «οπαδός του διαλόγου» μόνο κατά το δοκούν και όπως τον συμφέρει, πιστεύει ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει λόγο και άποψη σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, την Ορθοδοξία και τον ελληνικό λαό. Ο κ. Θεοδωράκης είναι ένας ακραία δογματικός, ένας ταλιμπάν κατά της Εκκλησίας» προσθέτει η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Όπως είπε και ένας πρώην δικός τους που αυτομόλησε στο κόμμα του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Φωτήλας, το Ποτάμι διακατέχεται από αυτοκτονικές τάσεις. Ε, δεν θα το ακολουθήσει σε αυτό το δρόμο ο ελληνικός λαός», καταλήγει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Το Ποτάμι: Το κλάμα του Καμμένου και το δράμα της χώρας

«Η επιβεβαίωση από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι ο κ. Καμμένος του είχε υποσχεθεί κλαίγοντας ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν του το ζητούσε, δεν περιποιεί τιμή ούτε για την κυβέρνηση ούτε βέβαια για την εκκλησία», αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του με τίτλο «Το κλάμα του Καμμένου και το δράμα της χώρας».

«Είναι αδιανόητο σε μια δημοκρατία η τύχη μιας εκλεγμένης κυβέρνησης να εξαρτάται από την ευλογία του Αρχιεπισκόπου και κάποιοι μάλιστα να υπερηφανεύονται γι αυτό.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη δημόσια επίθεση του Αρχιεπισκόπου στον υπουργό Παιδείας θα επιμείνουμε σε αυτό που και στη Βουλή είπαμε. Ο κ. Φίλης έχει τεράστιες ευθύνες για τις επιλογές του στην Παιδεία, όμως οι απαξιωτικές προσωπικές επιθέσεις ιεραρχών εναντίων όλων όσοι διαφωνούν μαζί τους δεν είναι δείγμα μιας ανεκτικής και σύγχρονης εκκλησίας», προσθέτει το Πόταμι.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...