Τι δουλειά κάνει σήμερα ο καταδικασθείς για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, Βασίλης Σαραλιώτης

Τι δουλειά κάνει σήμερα ο καταδικασθείς για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, Βασίλης Σαραλιώτης
Στη Δράμα, στον τόπο καταγωγής του, από όπου δεν μπορεί να απομακρυνθεί καθότι του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ζει ο Βασίλης Σαραλιώτης ο καταδικασθείς και συγκατηγορούμενος τους Επαμεινώνδα Κορκονέα, του ανθρώπου που πυροβόλησε και σκότωσε τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλος στα Εξάρχεια, πέντε χρόνια πριν.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστοτόπου protothema.gr, ο Σαραλιώτης, ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τα καθήκοντα του ειδικού φρουρού, εργάζεται σε εταιρεία εμπορίας καφέ ως πωλητής στη Δράμα. Από καφέ σε καφέ και άλλα καταστήματα, κάθε πρωί, με το βαλιτσάκι του στο χέρι προσπαθεί να πουλήσει το εμπόρευμα της εταιρίας.

Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr, πριν γίνει πλασιέ καφέ εργάστηκε ως σερβιτόρος και πωλητής σε καταστήματα.

Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2012 ο Σαραλιώτης που καταδικάστηκε πρωτόδικα σε φυλάκιση 10 ετών για συμμετοχή και συνέργεια στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, αφέθηκε ελεύθερος από τις Φυλακές Κασσάνδρας έπειτα από 30 μήνες κράτησης, με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λαμίας, παρά την αντίθετη γνώμη του εισαγγελέα. Το Εφετείο έθεσε ως όρο τη μόνιμη παραμονή του στον νομό Δράμας, που είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Πηγή: Τι δουλειά κάνει σήμερα ο καταδικασθείς για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, Βασίλης Σαραλιώτης | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/133949#ixzz2mrl1aJnK

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...