Τι είπε για ένα νέο lockdown ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Τι είπε για ένα νέο lockdown ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου
Αθήνα

Τον κώδωνα του κινδύνου για την ανάγκη πιστής εφαρμογής των μέτρων της ελληνικής κυβέρνησης για την πανδημία της COVID-19, έκρουσε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

«Θέλουμε την κοινωνία και την οικονομία ανοιχτές» εξήγησε ο ειδικός μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ σχετικά με τις μάσκες τόνισε ότι προβλέπεται η χρήση τους όπου υπάρχει συνωστισμός.

«Δεν βλέπω τον λόγο να φοράει κάποιος μάσκα αν περπατάει μόνος του έξω» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα από τη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, θα φανούν σε δέκα μέρες περίπου.

Αναφορικά με μέτρα προστασίας, εξήγησε πως «έχουν παρθεί έγκαιρα και αν είχαμε καλύτερη τήρηση, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Τέλος, μιλώντας για το σενάριο ενός νέου lockdown στην Ελλάδα, ο κ. Εξαδάκτυλος διευκρίνισε πως αυτό εξαρτάται από το πώς θα συμπεριφερθούμε

«Υπάρχει κάτι χειρότερο από το lockdown. Το καθυστερημένο lockdown. Eκεί υπάρχουν διπλά προβλήματα: και τα προβλήματα του lockdown και τα προβλήματα της καθυστέρησης που σημαίνει μεγάλη υγειονομική κρίση» κατέληξε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...