Τι είπε στην απολογία του ο 35χρονος από την Κόρινθο – Που βρίσκεται τώρα

Τι είπε στην απολογία του ο 35χρονος από την Κόρινθο – Που βρίσκεται τώρα

Σε μυστική τοποθεσία στην Αττική φυγαδεύτηκε ο 35χρονος από την Κόρινθο που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στην εξάωρη απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον επίδοξο διαρρήκτη αλλά πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Στην κατάθεσή του είπε ότι όλα έγιναν με βάση σχεδίου από τους Ρομά ωστόσο αυτός στην προσπάθειά του να προστατεύσει την οικογένειά του κατέστρεψε δυο σπίτια, το δικό του και του θύματος, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Μετά τη δύση του ήλιου, άκουσα τα σκυλιά να γαβγίζουν, χωρίς να υπάρχει κάποιο όχημα στον δρόμο. Υποψιάστηκα ότι η αναστάτωση των σκυλιών οφείλεται σε προσέγγιση αγνώστων. Για τον λόγο αυτό, πήγα στην αποθήκη και πήρα το δίκαννο για την προστασία μου. Αντιλήφθηκα τρία ή τέσσερα άτομα, να περιεργάζονται την περίφραξη, διότι προφανώς αναζητούσαν τα σημεία της προηγούμενης παραβίασής της, και έφεραν στα χέρια τους αντικείμενα, τα οποία γυάλιζαν στο φως και πιθανότατα ήταν μαχαίρια. Φώναξα “φύγετε! Έχω όπλο!”. Τα άτομα με αντιλήφθηκαν αλλά δεν απομακρύνθηκαν” είπε στην απολογία του ο άνδρας και πρόσθεσε:

“Άρχισαν να κινούνται προς το μέρος μου. Το ότι δεν έφευγαν αλλά προσπαθούσαν να πλησιάσουν το σπίτι μου, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγος και τα παιδιά μου, μου προκάλεσε φόβο, ταραχή και πανικό για τη ζωή μου και της οικογένειάς μου. Ένιωσα ότι είχαν έρθει αποφασισμένοι για όλα, για να μας βασανίσουν, για να αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή και οτιδήποτε άλλο φαντάζονταν στο μυαλό τους ότι μπορούσαμε να έχουμε. Πυροβόλησα στον αέρα μία ή δύο φορές, δεν θυμάμαι ακριβώς, χωρίς όμως να σημαδέψω προς το μέρος τους, μόνο για εκφοβισμό. Τότε άρχισαν να αποχωρούν και πίστεψα ότι κατάφερα να τους φοβίσω αποφεύγοντας τα χειρότερα”.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/358408-Ti-eipe-sten-apologia-toy-o-35chronos-apo-ten-Korintho-Poy-brisketai-tora ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...