Τι είχε ζητήσει για την κηδεία του ο Μ. Γλέζος – Αποκάλυψη Ιερώνυμου μπροστά στην κάμερα του Νafpaktianews το 2015 στη Ναύπακτο. Βίντεο

Κατέληξε σε ηλικία 97 ετών ο Μανώλης Γλέζος – Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 17 Μαρτίου με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας – Η πορεία του Μανώλη Γλέζου, «του τελευταίου παρτιζάνου της Ευρώπης» – Από την υποστολή της γερμανικής σημαίας στην Ακρόπολη μέχρι την Ευρωβουλή.


Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του Μανώλη Γλέζου εκφράζουν η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center», στο οποίο εξέπνευσε σήμερα, σε ηλικία 98 ετών, από καρδιακή ανεπάρκεια. Ο αγωνιστής της Δημοκρατίας και σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης νοσηλευόταν από τις 18 Μαρτίου και παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε».

Η αποκάλυψη του Αρχιεπισκόπου για τον Μανώλη Γλέζου σε επίσκεψη του στη Ναύπακτο το 2015

Σε επίσκεψη του στην Ναύπακτο τον Οκτώβριο του 2015 ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνημος αποκάλυψε τι του είχε ζητήσει το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς Μανώλης Γλέζος.

.Ο κ. Ιερώνυμος αποκάλυψε ότι επιθυμία του (Μ.Γλέζου) όταν πεθάνει,είναι να αναλάβει ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος την Εκκλησιαστική του κηδεία σεβόμενος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «τη θρησκεία των πατέρων μου»

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από το Nafpaktianews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...